Příspěvky uživatele - 109.108

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kolik maliníku a stále stejná borůvka, 11.8.2009
Já mám borůvky 3 roky, mají plody, ale jak jiní píší o metrových keřích, mě tak nerostou.Zeminu, ale spíš hrabanku mají a vláhy i hnojení dost.Asi to je i jinými faktory.A co se týká malin-pozor.Jsou to potvory, rostou si jak chtějí, hlavně tam, kde... celý příspěvek >
Pepino Gold - zrání plodů, 11.8.2009
Paní Sklenářová, tady opět Markéta.Pokud to půjde, vyfoťte vaše pepína, ráda bych porovnala, co roste mě.Píšete, že některé plody jsou až v prosínci.Kde vám dozrávají?V současnosti jsou pepína moje priorita, každý den je pozoruji a fakt se... celý příspěvek >
Vosičky likvidijí úrodu, 30.7.2009
Neví někdo, jak proti této havěti bojovat???
Vosičky žerou ovoce, 26.7.2009
Ty žlutý bestie jsou jak posedlé po borůvkách, ostružinách a teď i meruňkách! Dá se s nimi nějak bojovat?
Pepino Gold - zrání plodů, 22.7.2009
Ještě prosím o zodpovězení jednoho dotazu.Plody, které jsou na rostlině třeba ještě v říjnu, dozrají a kde?Nechat na rostlině a tu umístit kam, když nemám skleník?Ještě   jednou moc děkuji za rady, pěstování se mi líbí.Je to nějaká nemoc,... celý příspěvek >
Pepino Gold - zrání plodů, 21.7.2009
Paní Sklenářová, co píšete o pepínu mě zaujalo.Popište mi podrobně, prosím,kde pepína necháváte dozrát a potom rostlina.Píšete o přezimování v garáži.Zaléváte tam rostlinu? A potom, odstraníte suché větvičky a jsou některé zelené a ty necháte na... celý příspěvek >
Brusinky, 20.7.2009
Myslím, že šťáva by šla dělat stejně jako třeba z rybízu, dá se dělat i kompot.Já jsem ho dělala tak, že oprané brusinky se dají do skleniček, na skleničku jako od přesnídávky asi vrchovatá lžíce cukru krupice, zalít vodou trochu pod hrdlo,... celý příspěvek >
Pepino Gold - zrání plodů, 20.7.2009
Průměr plodu 10cm?To si děláte legraci.Co to vlastně pěstujete?Nikde jsem, tedy zatím, něčetla,že by plod pepína byl tak obrovský.Jestli jste se nespletla v mírách, trhnete jistě rekord!!!
Pepino Gold - žloutnou listy, 18.7.2009
Prosím o radu, čím to může být, že na pepínu žloutnou listy?Jinak kvete a místy jsou malé plůdky.Prosím poraďte.
Jahody ze semen, 14.7.2009
Jahody Grandiana jsem piplala od února.Sela do agroperlitu, z dvanácti semíneček vzešlo 9.Je to opravdu piplačka, pikýrovala jsem a očima povytahovala.Práce jak s kojencem, ale je to fajn.Když byly sazeničky asi 5 cm vysoké a vypadaly jako jahodníky,... celý příspěvek >
Pepíno gold - fleky na listech, 8.6.2009
Na rostlinách pepína, které krásně rostlo se začaly okraje listů měnit-flekatějí i na ploše a celé rostliny jsou nějaké smutné.Ví někdo, čím to může být?
Fleky na listech pepína, 8.6.2009
Na listech pepína, na okrajích, ale i na ploše jsou menší i větší tmavé skvrny.Co to může být a jak pomoci???Prosím, poraďte.Markéta.
Hnědý, lesklý brouk v květu růží, 6.6.2009
Prosím o radu, co je to za potvoru, která je v květech růží a ožírá je???
Co s novými letorosty na jabloni?, 31.5.2009
Všem, kdo reagují samozřejmě děkuji, ale stále nenacházím odpověď, co s těmi střapci na koncích větví.Tam je hodně malých větviček, jakoby z jednoho místa.Co s tím???A jinak nestříhám moc ráda, je mi stromečků líto, ale chci to dělat... celý příspěvek >
Co s novými letorosty na jabloni?, 29.5.2009
Právě že jsem začátečník, neznám ani moc terminologii.Tedy na kosterních větvích je po celé délce té větve asi 6 mladých větví-zelených- dlouhých asi 30 cm.A na koncích kosterních větví je z malých větviček takový střapec.Jestli mi rozumíte, prosím... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika