Příspěvky uživatele - 110.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plně automatická sekačka Automower, 6.10.2008
Pěkný den ve spolek, musím říci že po přečtení příspěvků jsem váhal jestli sem mám něco připsat ale nakonec mě to nedalo. Nevím kde přesně byly získávány ty podrobné informace a zkušenosti. Rád bych nějaké skutečnosti uvedl na pravou míru. výměna... celý příspěvek >
Vysavač/foukač, 6.10.2008
Jde o to jaký model se zvolí na trhu je dnes spoustu rádoby vysavačů ale určitě zahradní vysavač funguje trošku jiným způsobem než ty na koberce :-) Najděte si nějakého šikovného prodejce který vám ho předvede a ukáže co to umí a jak se s tím dělá.... celý příspěvek >
motorova pila poulan, 6.10.2008
Proč vám neporadili tak kde jste to koupil?
husqvarna 266, 6.10.2008
266 z kovovou brzdou už je pěknej veterán jestli chcete mít bezpečnou pilu nahradil bych brzdu novou z plastovou rukojetí z 268 pasuje to a hlavně funguje. DK.
Motorová pila do 5000kč, 6.10.2008
Určitě bych doporučil si přidat a i za cenu že vezmete pilu na splátky kouknout na nějakou ve farmářské kategorii 40-45 ccm dají se pořídit cca 9.000,- ale kvalitou životností jsou úplně někde jinde. Navíc jsou také důležité provozní... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika