|
Příspěvky uživatele - 97.194
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Biozahrada?, 16.3.2008 Teda paní Lenko, to jste fakt dobrá! Takové práce. Jako zahradník bych vzal silnější netkanou černou textili, položil na místo, kde chci mít ty budoucí záhonky a těch pár týdnů bych počkal jako Vy. Taky je možné použít opačný systém, kterému se... celý příspěvek > |  | nevhodně umístěné výhony na novém stromku, 15.3.2008 No, že bych Vám odpovídal jenom já? Tak pokud by to paní Marie Kláro byl můj stromek, tak bych si zapěstoval novou korunku. Dělal bych to tak, že bych zcela odstranil ty dva letorosty, které popisujete a terminál zastřihl ve výšce, kterou... celý příspěvek > |  |
|  | Jaký kultivátor?, 14.3.2008 Vážený pane, něco Vám navrhnu. Pusťte se tedy do výroby sám a potom to v pohodě nabízejte. Pokud budete tak úspěšný, jak Vámi uvedený kovář, budete jistě finančně za vodou. Zatím se jenom vysmíváte a o tom není tento web. Stanislaw. |  | Vhodná jabloň, 11.3.2008 Tak jsem to paní nemyslel. Když se prostě nedá koupit požadovaný polokmen či dokonce vysokokmen, tak se dá vypěstovat ze stávajícího již zakoupeného nižšího výpěstku. Chce to ale aby měl bujnější podnož. Dělá se to tak, že na tom menším stromku... celý příspěvek > |  | Vhodná jabloň, 11.3.2008 Dobrý den paní. Trošku se zkusím připojit. Skutečně se dnes minimálně prodávají vyšší tvary ovocných stromků. Důvod je prostý. Zpravidla je nutné, aby tento stromek rostl v ovocné školce o rok déle, než je nižší tvar. A to je pochopitelně nákladné.... celý příspěvek > |  | Moje zahrada 3D, 10.3.2008 Dobrý den pane Romane. To, co požadujete samozřejmě možné je. Najděte si stránky mělnické školy a tam je odkaz na tento program. A pak už postupujte podle toho, co se Vám bude líbit. Uvedu ale na pravou míru Vaši poznámku. Já v žádném případě... celý příspěvek > |  | ovocnářská školka - Brno a okolí, 10.3.2008 Slečno Zoro, já nebráním MUDr. Vysloužila, to on jistě umí sám. Já jen souhlasím s tím, co Vám píše. Ale nabádám Vás, ať jste v pohodě. Zřejmě jste mladá a já jdu za pár let do důchodu, tak ať má na ten můj důchod taky kdo vydělávat:-)... celý příspěvek > |  | vhodná hrušeň, 10.3.2008 Dobrý den paní. Napíšu to asi takto. Takovou hrušku, co hledáte, tak tu bych si přál taky a asi bych nebyl sám. Rezistentní proti všemu, taková bohužel zatím není žádná. Ale třeba trošku slevíte. Ať se Vám daří. Stanislaw:-) |  | Dezinfekce půdy, 10.3.2008 Dobrý den paní Danielo, určitě nejsem z jiné planety, to opravdu ne. Tak třeba k těm průduchům. Mimo vodních rostlin se vyskytují na spodní straně listů a slouží k tomu, aby nimi byly vyloučeny plyny, které vznikají v rámci metabolizmu rostlin. O... celý příspěvek > |  | Dezinfekce půdy, 9.3.2008 Dobrý večer. A takovou lokallitu, kde se děje vše co popisujete, tu jste viděla prosím kde? Stanislaw. |  |
|  | Partenokarpická okurka, 5.3.2008 Dobrý den pane. Znamená to, že ta rostlina je schopna nasadit plody i bez opylení. A výsledkem je zpravidla i to, že v plodu nenajdete semena, nebo jen jejich náznak. A nemusí to být jen okurka, tímto je známá např. i hrušeň Williamsova, která se... celý příspěvek > |  | zelenokvětá růže, 5.3.2008 Pokud si v tomto katalogu zadám bílá růže, tak ten kultivar "Elfe" se ukáže. Mám tomu rozumět, že květy této růže jsou běžně nabízeny v květinářstvích jako řezané? Tak to bych opravdu viděl poprvé. Pohodu přeje Stanislaw:-) |  | Měruňka do jílovité půdy?, 4.3.2008 Troufl bych si tipnout pane doktore na Francii, Holandsko a Německo. U nás zřejmě Holovousy v pokusech. Možná, že jich pár budou zkoušet taky v Lednici. A možná nějaký individuální dovoz, ale kdo? Pohodu přeje Stanislaw:-) |  | Měruňka do jílovité půdy?, 4.3.2008 Pane, prosím o vykání, je mi 55 roků a taky poměrně špatně vidím, proto taky ten překlep. Nic víc. Stanislaw:-) |  | Měruňka do jílovité půdy?, 4.3.2008 No teda, to jsou věci. Budu se tvářit, jako že přemýšlím, a vychází mě toto. Kořenová asfyxie je jev, kdy dochází k dušení kořenového systému vlivem nedostatku kořenového kyslíku. Například zaplavením, velkým utužením a pod. Jak známo,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|