|
Příspěvky uživatele - 4.97
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rozdíl mezi okurkou nakladačkou a okurkou hadovkou, 1.7.2011 Není pravdou, že to musí bejt jen nakladačky. Já mám 2 druhy salátovek a jedny jsou hladké(do skleníku) a druhé hrubé(polní) na začátku jsou stejné jako nakladačky. Salátovky alespoň umě, ale poznáte podle toho že přecijenom rostou rychleji(velikost... celý příspěvek > |  | Motor Tecumseh, 5.10.2008 Dává se u tohoto motoru tedy 4-taktu do benzínu olej? |  |
|  | které jabloně jednoznačně ne, 20.3.2008 To je těžké. Někdo třeba nemá rád Starkingy z vyšších polh, protože mají trávovitou chuť. Jiným může tato chuť vyhovovat. Ani Goldstar bych takle vysoko nesázel. Je to ale dost subjektivní. Pokud bych měl porovnat Topaz a Rubinolu, tak do vyšších... celý příspěvek > |  | Poraďte krajovou odrůdu do Podkrkonoší, 20.3.2008 Pardon, chtěl jsem říct zahrádkářské organizace. Člověk se občas diví, co je k vidění na zahrádkářské výstavě v zapadlé vesnici za odrůdy. |  | Poraďte krajovou odrůdu do Podkrkonoší, 20.3.2008 Holovouské Malinové, nebo třeba Podzvičinské pozděkvěté.
K sehnání budou asi jen v Holovousech. Není ale jisté, jestli se s Ing. Paprštejnem domluvíte. Můžete zkusit místní ovocnářské organizace.
Vítek |  | korejská jedle - zrezla a opadala, 5.8.2007 Stalo se mi to samé jako Vám. Jen jsem jí měla zasazenou v záhoně, na sluníčku byla také skoro celý den. Zalévaná byla obden. Škůdce jsem žádného neobjevila. Jen mi napadlo, jestli jí nevadilo zalévaní na větve a nechytla nějakou houbobou chorobu.... celý příspěvek > |  | Sekačky Alko Comfort 520 - jaký motor, 1.8.2007 Dobrý den. Ten motor je dostatečně silný, má výkon až šest koní. Tehnle výkon co píšete je výkon při provozních otáčkách. Motory Quantum patří ke spolehlivým zástupcům benzinových motorů pro sekačky. |  |
 |
|
|
|