Příspěvky uživatele - 176.71

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Malinké černé kuličky na stonku růže, 23.3.2009
Paní Kájo, nad liliemi v "L" jsme s maminkou taky "plakaly", letos už koupených rostlin stačilo, uidíme, kolik zbude místa na zahradě. Máte pravdu s cenami, Tak přeju, ať jsou krásné a sníh ať rychle roztaje.  U nás sníh... celý příspěvek >
Malinké černé kuličky na stonku růže, 21.3.2009
Dobrý večer, paní (?) Kájo, máte pravdu, hned druhý den jsem neodolala a koupila Elfe, brala jsem víc zezadu, tam byly hezčí , při své výšce jsem předním neublížila.  Vzala jsem s sebou maminku 77 let, za jejich mladých časů tyhle růže... celý příspěvek >
anglické růže - licence v ČR, 21.3.2009
Dobrý den, já jsem v Hornbachu neodolala a koupila si k narozkám neplánovaně Elfe (Tantau), je sice zavoskovaná, ale krásně napučená, snad to zvládne. Zatím pořád dumám, kde jí bude nejlépe a bude nejkrásněji vynikat. Právě tady studuji (ale nic),... celý příspěvek >
Porovnání Matčina na A2 a Gala Mitchgla, 19.3.2009
Dobré ráno, pane Vysloužile i pane Skálo, děkuji za rady. Extrémy obecně nemiluju, to je spíše nezkušenost a nedostatek informací. Na základě Vašich názorů a rad, kterých si vážím, zvolím nižší tvary a Matčina se nějakým vhodným způsobem zbavím... celý příspěvek >
Který keř poroste v blízkosti ořešáku?, 18.3.2009
a já budu zkoušet, jestli pod ním porostou růže 
Malinké černé kuličky na stonku růže, 18.3.2009
Dobrý Den, kájo, děkujeme za echo, právě se do Horbachu Olomouc chystám, mám na papírku vypsané angličanky . Pěkné dny Daniela
Porovnání Matčina na A2 a Gala Mitchgla, 18.3.2009
Pane Vysloužile, děkuji, moc si vážím Vašich rad, přišly právě včas. Před rokem nám Matčino údajně na A2 prodali omylem a já ho zasadila u nás zahradě na Hané (cca 250 n.m.) Teď děda dovolil porazit šarkovou nikdy nerodící švestku, tak jsem myslela,... celý příspěvek >
Porovnání Matčina na A2 a Gala Mitchgla, 18.3.2009
Dobrý den, k jabloni Matčino na A2 čtvrtkmen potřebuji vybrat Jabloň Gala, dlouho jsem hledala prodejce a našla - paní píše - na A2 (M7 nebo MM106) je Gala Mitch (tak asi ta Mitchgla). Oni to tahkle napíší, jakoby ty podnože byly velmi velmi... celý příspěvek >
Zkušenosti s elektrickou ruční pilou Narex, 16.3.2009
Dobrý den, pročetla jsem zde mnoho vláken a nejsem z toho chytrá, na konec zvítězila el. pila a snad raději český výrobce kvůli servisu (a hlavně prý automatické mazání). Napište, prosím, zkušenosti s Narexem, servisem a pak- pro normální provoz u... celý příspěvek >
Malinké černé kuličky na stonku růže, 15.3.2009
Paní Lily, jste moc hodna, děkuju. Máte pravdu, rostliny jsou živé organizmy a šanci potřebují jako my všichni.  Tady u nás na Hané, ale forsythie ještě nekvete , i tak se dá dělat na zahradě hodně práce a čerpat tak radost a energii. Moc... celý příspěvek >
Malinké černé kuličky na stonku růže, 14.3.2009
Děkuji, paní Lilli, už jsem nastudovala, že se na podzim nemají růže seřezávat třeba vůbec, ostříhám ji tedy až na zdravé dřevo a ještě se chystám stříknout všechny proti skvrnitosti, na prostředek proti skvrnitosti kůry se zeptám, také na... celý příspěvek >
Malinké černé kuličky na stonku růže, 13.3.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím o informaci, co to může být za prevít na jedné mé růži. Množství malinkých černých kuliček, Obrázek se mi lépe nepodařilo zaostřit.  Nikdy jsem toto ještě nepozorovala. Děkuji
Česnek jednostroužkový, 13.3.2009
Přečetla jsem diskuzi česnekocibule, odpověď jsem však zřejmě nenalezla, možná je to tím, že je to úplně jiné téma. Na balení přírodní misky s česnekem (Tesco) jsem přečetla - česnek jednostroužkový.  Protože mi několik cibulek začalo rašit,... celý příspěvek >
ochranny postrik, 6.3.2009
Při návštěvě v odborné prodejněmi doporučili DELAN 700 WDG na ošetření broskvoně. Návod jsem přečetla, oproti podrobným informacím o ochraně zdraví postrádám detailnější informace o tom, kdy mohu začít s postřikem, protože v prodejně říkali, že... celý příspěvek >
TK, TZ, MT, Holder, 5.3.2009
Zdravím Kdyby jsi chtěl dát tuhle čelní bubnovou sekačku dozadu tak bys sní musel jezdit na spátečku aby ti to sekalo.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika