|
Příspěvky uživatele - 176.71
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Malinké černé kuličky na stonku růže, 23.3.2009 Paní Kájo, nad liliemi v "L" jsme s maminkou taky "plakaly", letos už koupených rostlin stačilo, uidíme, kolik zbude místa na zahradě. Máte pravdu s cenami, Tak přeju, ať jsou krásné a sníh ať rychle roztaje. U nás sníh... celý příspěvek > |  | Malinké černé kuličky na stonku růže, 21.3.2009 Dobrý večer, paní (?) Kájo, máte pravdu, hned druhý den jsem neodolala a koupila Elfe, brala jsem víc zezadu, tam byly hezčí , při své výšce jsem předním neublížila. Vzala jsem s sebou maminku 77 let, za jejich mladých časů tyhle růže... celý příspěvek > |  |
|  | anglické růže - licence v ČR, 21.3.2009 Dobrý den, já jsem v Hornbachu neodolala a koupila si k narozkám neplánovaně Elfe (Tantau), je sice zavoskovaná, ale krásně napučená, snad to zvládne. Zatím pořád dumám, kde jí bude nejlépe a bude nejkrásněji vynikat. Právě tady studuji (ale nic),... celý příspěvek > |  | Porovnání Matčina na A2 a Gala Mitchgla, 19.3.2009 Dobré ráno, pane Vysloužile i pane Skálo, děkuji za rady. Extrémy obecně nemiluju, to je spíše nezkušenost a nedostatek informací. Na základě Vašich názorů a rad, kterých si vážím, zvolím nižší tvary a Matčina se nějakým vhodným způsobem zbavím... celý příspěvek > |  | Který keř poroste v blízkosti ořešáku?, 18.3.2009 a já budu zkoušet, jestli pod ním porostou růže |  | Malinké černé kuličky na stonku růže, 18.3.2009 Dobrý Den, kájo, děkujeme za echo, právě se do Horbachu Olomouc chystám, mám na papírku vypsané angličanky . Pěkné dny Daniela |  | Porovnání Matčina na A2 a Gala Mitchgla, 18.3.2009 Pane Vysloužile, děkuji, moc si vážím Vašich rad, přišly právě včas. Před rokem nám Matčino údajně na A2 prodali omylem a já ho zasadila u nás zahradě na Hané (cca 250 n.m.) Teď děda dovolil porazit šarkovou nikdy nerodící švestku, tak jsem myslela,... celý příspěvek > |  | Porovnání Matčina na A2 a Gala Mitchgla, 18.3.2009 Dobrý den, k jabloni Matčino na A2 čtvrtkmen potřebuji vybrat Jabloň Gala, dlouho jsem hledala prodejce a našla - paní píše - na A2 (M7 nebo MM106) je Gala Mitch (tak asi ta Mitchgla). Oni to tahkle napíší, jakoby ty podnože byly velmi velmi... celý příspěvek > |  | Zkušenosti s elektrickou ruční pilou Narex, 16.3.2009 Dobrý den, pročetla jsem zde mnoho vláken a nejsem z toho chytrá, na konec zvítězila el. pila a snad raději český výrobce kvůli servisu (a hlavně prý automatické mazání). Napište, prosím, zkušenosti s Narexem, servisem a pak- pro normální provoz u... celý příspěvek > |  | Malinké černé kuličky na stonku růže, 15.3.2009 Paní Lily, jste moc hodna, děkuju. Máte pravdu, rostliny jsou živé organizmy a šanci potřebují jako my všichni. Tady u nás na Hané, ale forsythie ještě nekvete , i tak se dá dělat na zahradě hodně práce a čerpat tak radost a energii. Moc... celý příspěvek > |  |
|  | Malinké černé kuličky na stonku růže, 14.3.2009 Děkuji, paní Lilli, už jsem nastudovala, že se na podzim nemají růže seřezávat třeba vůbec, ostříhám ji tedy až na zdravé dřevo a ještě se chystám stříknout všechny proti skvrnitosti, na prostředek proti skvrnitosti kůry se zeptám, také na... celý příspěvek > |  | Malinké černé kuličky na stonku růže, 13.3.2009  Dobrý den, prosím o informaci, co to může být za prevít na jedné mé růži. Množství malinkých černých kuliček, Obrázek se mi lépe nepodařilo zaostřit. Nikdy jsem toto ještě nepozorovala. Děkuji |  | Česnek jednostroužkový, 13.3.2009 Přečetla jsem diskuzi česnekocibule, odpověď jsem však zřejmě nenalezla, možná je to tím, že je to úplně jiné téma.
Na balení přírodní misky s česnekem (Tesco) jsem přečetla - česnek jednostroužkový. Protože mi několik cibulek začalo rašit,... celý příspěvek > |  | ochranny postrik, 6.3.2009 Při návštěvě v odborné prodejněmi doporučili DELAN 700 WDG na ošetření broskvoně. Návod jsem přečetla, oproti podrobným informacím o ochraně zdraví postrádám detailnější informace o tom, kdy mohu začít s postřikem, protože v prodejně říkali, že... celý příspěvek > |  | TK, TZ, MT, Holder, 5.3.2009 Zdravím
Kdyby jsi chtěl dát tuhle čelní bubnovou sekačku dozadu tak bys sní musel jezdit na spátečku aby ti to sekalo. |  |
 |
|
|
|