Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Má smysl 6ti (7mi) letá záruka, 8.3.2011
Každá prodloužená záruka má smysl pouze ve dvou případech. Za 1) pokud je určena na konkrétní díl o kterém výrobce rozhodne (např. STIHL a zapalování kde bývala i celoživotní záruka, některé značky automobilů na některé části vozidel), za 2) pro... celý příspěvek >
Pila Homelite XL2, 7.3.2011
Těch variant modelů byla taková spousta, že snad jen někdo z fabriky by mohl spolehlivě říct co za výbavu, materiál a tvar je a co není původní. Tady se ale jedná spolehlivě o čistokrevnou Homelite XL 2 od firmy Homelite Corporation, později Homelite... celý příspěvek >
Pila Homelite XL2, 7.3.2011 Obsahuje fotku
Napadl mne celkem spolehlivý rozlišovací znak. Tvar vzduchového filtru, štítek již být na pile nemusí, startování může být přehozené např. XL x VI SUPER. VI SUPER má navíc pod skříní dole ještě jakousi plechou lyžinu, uchycenou pod předním držadlem a... celý příspěvek >
Pila Homelite XL2, 6.3.2011
Vážení, nepleť te si prosím VI SUPER 2 a XL 2! Znovu opakuji, XL 2 nikdy žádnou brzdu neměla! Byla vyráběna v letech 1977 - 1982! Předcházela jí verze XL, ta neměla ani ochranu levé ruky a měla pouze jednu páčku plynu. Obsah obou cca 26 cm3, VI SUPER... celý příspěvek >
Já bych to viděl i na zbytečnou investici do baterií foťáku a práce se stažením fotek do PC! Mám chuť si nafackovat vždy, když se mi vrací majitel takového výplodu fantazie víc jak dvakrát za půl roku, pokaždé s jinou závadou. Žes to ty bl..e vůbec... celý příspěvek >
Oleo mac 740, 6.3.2011
Není to o přesvědčování, to je každého věc a zkušenost. Ona není jen STIHL, Husqvarna a přeji většině OM manů takovou výdrž jako mně známé a mnou servisované SOLA 136, 140, STIHL FS 350, 400, 450. Více jak 15 let v profi provozech ať již v lese, nebo... celý příspěvek >
Jedna z nejlepších sadařských pil své doby a i dlouho po ní! Setrvačník s komplet žebry a perky západek OK, to problém není, kolik jich chcete? Ale spojka už problém je a dnes velký! Nahrazovala se tzv. "S" spojka klasikou, s kameny, jenže... celý příspěvek >
Motorová pila Erman CS 142, 22.2.2011 Obsahuje fotku
Tak mám ten dojem, že "tradiční " výrobce posledních modelů jedné značky dosáhl dokonalosti! Motorová pila ERMAN, nabízená na netu za 2 499,- Kč, silně připomínající podnázvem (Profesional 142) i designem jeden model světově proslulé značky, dokonce... celý příspěvek >
Solo Twin, 20.2.2011
Podle toho co jsem pročetl odborné články a zkusil si SOLO, není potřeba nijak mnoho dimenzovat AV a je to logické. Dokonce koncepce ECHO se mi zdá lepší právě díky "protipohybům" pístů a tím lepšímu vyvážení vibrací. Ta hmotnost je daná... celý příspěvek >
Solo Twin, 20.2.2011 Obsahuje fotku
Takže oslovil jsem své přátele sběratele z celého světa a ráno byl e-mail plný fotek a odkazů. ECHO CST 610 EVL, EVLP, CS 611T, případně CS 601 TVLA. První Twin cylinder šla do výroby počátkem roku 1981, výroba všech provedení Twin cylinder byla... celý příspěvek >
Solo Twin, 19.2.2011
Ahoj forester. To mohla klidně být SOLO Twin, její hmotnost je 11,8 kg. Lištu 120 cm utáhne s přehledem. Mohla to ale být také ta, po které pátrám, "zaslechl" jsem o ní jen střípky a to ještě "ověřené, jedna pan povídala". Mohl však existovat také... celý příspěvek >
Zkušenosti s křovinořezem Stenson BC 520.1, 19.2.2011
Kdysi jsem koupil Trabanta se kterým nebyl problém celých 6 let, měl najeto 1500 kilometrů. Pak se s ním začalo jezdit a bylo po klidu. Každých cca 500 km nějaká závada. Takže p. od Stensona zůstaňte nohama na zemi! Neznám žádnou Štýlku, ani Mc... celý příspěvek >
Solo Twin, 19.2.2011 Obsahuje fotku
Díky za uznání J.. Ono stačí se zajímat, pátrat a setkávat se s podobně postiženým sborem lidí. Momentálně, ač mírně "rozpálen" teplotou, si hraju s další malinkou pilkou Dolmar CA. Chodí, ale nechtělo se jí mazat, prý není na řezání, ona chce jen... celý příspěvek >
Solo Twin, 19.2.2011
Pokud vím, není. Někteří výrobci mají dnes své montážní závody na Amerických kontinentech, ale žádná značka proslulá v minulosti ne. Homelite patří Frantíkům a Ryobi, McCulloch a Poulan jsou parodií na bývalé výrobky a z ostatních značek (Frontier,... celý příspěvek >
Solo Twin, 19.2.2011
Zatím vím o třech. Disston-Mercury(USA)G, KB řada, DH ; IEL (Kanada)PT a PD "Super Twin a SOLO. Obě Kanadské značky již neexistují a všechny jejich 2 v. pily byly dvoumužné. Jistě ještě některý z výrobců měl 2 v. motor, u jednomužné pily to však... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika