|
Příspěvky uživatele - 147.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
doporučení jaký skleník, 4.10.2008 Souhlasím s tvrzením, že rozpouštědlové nátěrové hmoty mají něco do sebe, vodou ředitelné je sice "módní" hit z hlediska ekologie, ale ve svém důsledku jsou pro přírodu horší než rozpouštědlové a nemají takovou odolnost. ať so, kdo chce... celý příspěvek > |  | izolace ve skleníku, 7.9.2008 Řešil jsem podobný problém. při řešení jsem vycházel z toho, že ve sklaníku je vysoká vlhkost, která by se neměla dostat do zdiva. Z tohoto důvodu jsem na celou stěnu domu natáhl Kulirplast (hmota, která nepropouští vlhkost - lidově řečeno umělý... celý příspěvek > |  |
|  | "hluché" okurky, 26.8.2008 Proč je na okurkách - nakladačkách pěstovaných ve skleníku spousta květů, ale jen málo okurek? Je to semenem nebo mají nevhodné podmínky? Dokáže mi někdo odpovědět? Děkuji |  | Složení půdy ve skleníku, 25.5.2008 Prosím o radu, jaké má být správné složení "půdy" v novém skleníku, který bude využíván celoročné. Výška složení "půdy" je počítána 150 cm s tím, že má 40 cm základy a větší část výšky je nad terénem. Tzn. mám původní zem a na ní... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|