|
Příspěvky uživatele - 4.68
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lištová sekačka Agria 2300R, 6.5.2008 Dobrý den. Má někdo zkušenosti s touto sekačkou? Náhradní díly, schopnosti, spolehlivost atd. Díky. Ramiras |  | Jsem se divila, 19.4.2008 Hyacinty nevyjímám, kvetou každoročně a krásně. |  |
|  | 3metrový jalovec, 9.10.2006  Mám 3metrový jalovec který musím vázat k trubce a když napadne sníh tak se tou tíhou naklání.Proto bych rad věděl jestli je možné jalovec sříznout do poloviny.A to letos nebo až na jaře? Předem děkuju |  | Lze nyní prořezat starou jabloň?, 1.10.2006  Zajímalo by mě, zda je možné v tomto období (začátek října) prořezat starou, zanedbanou jabloň. Mám na mysli spíše mírný zásah - odstranění suchých, usychajících a jinak nevyhovujících větví - na hlubší řez se necítím, protože jsem začátečník. Jabloň... celý příspěvek > |  |
|
|
|