Příspěvky uživatele - 64.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez Tarus, uniká olej, 26.8.2008
reklamovat jiste muzete. Napiste prosim potom zkusenost s reklamaci u tohoto prodejce. Samotneho me zajima... Jinak mam jiny krovinorez a olej z vyfuku tece take (a vic). Kvalitni olej se spaluje az pri vysoke teplote a tu dosahuje motor az pri... celý příspěvek >
Motor jikov, 20.8.2008
Dekuji za informace. Po sestaveni motoru se pokusim tyto hodnoty nastavit. Rotor magta nesel sundat, protoze se strizene pero "zakouslo" do rotoru a tak snadno nepovolilo. Kazdopadne stahovak by nebyl pro priste k zahozeni. Netusite kolik... celý příspěvek >
Motor jikov, 19.8.2008
Odpovim si tedy sam. predstih byl opravdu nesmyslny a po pouzity velkeho nasili :(jsem sundal magneto. Lec pro dalsi provoz nepouzitelne. Jeste bych rad poprosil o par rad.  Marne hledam nejakou knizku ci popis, kde bych nasel... celý příspěvek >
Durman, 4.7.2008
Zdravím všechny, nyní pěstuji růžový durman jen ve velikých květináčích, chce hodně vody a hodně hnojiva, já dávám cererit, ten pomůže, aby byla krásně zelená olistěná rostlina a na muškáty pro tvorbu květů.Začínala jsem asi před deseti lety, kdy... celý příspěvek >
Sundavillea Red - pěstování, 4.7.2008
Ahoj všem, také jsem si koupila tuto květinu někdy v březnu.Do zmrzlých jsem ji měla v obýváku za oknem, tedy v teple... ještě se topilo, potom jsem ji dala ven na terasu do polostínu a dnes má první rozkvetlý květ, je prostě úžasná, mám z ní velkou... celý příspěvek >
sloní noha, 30.6.2008
Pro Lumikol - nolinu mám namnoženou ne z vlastních semen. Koupila jsem je v květinářství.
Poradíte prosím co je to za kytky, 29.6.2008
Trvejte, vždyť máte pravdu. Hypoestes, čili Podrostovka.
sloní noha, 29.6.2008
V jedné chytré knížce se píše, že se nolina množí semeny, starší exempláře pak vrcholovými nebo kmenovými řízky. Já bych ty řízky raději neriskovala, bála bych se. Mám ji ale namnoženou ze semen, povedly se mi tři kousky.  Do té doby, než je... celý příspěvek >
zásilková zahradnictví, 25.5.2008
Chci odpovědět  tomu, kdo se ptá na služby fy Šenkeřík.Já měla objednaná semena.Zboží přišlo v termínu, řádně zabalené a i mi rostlinky vzešly.Je to ale běh na dlouhou trať, ale s tím musí každý počítat. Jená se zejména o palmy, a to víte, ta za... celý příspěvek >
Blahovičník, 28.12.2007
Krásný den! Na jaře jsemsi objednala blahovičník, přes léto byl krásný, ale jak jsem ho dala do verandy na přezimování začeli mu usichat listy a posléze i větvičky. Poraťte mi co by  mohlo být příčinou. Je na světle a při 15 stup. menší... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika