|
Příspěvky uživatele - 166.33
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prosim o nazev, 21.7.2014 Pratele dekuji.Je videt, ze jsou zde odbornici.Admin z jedne bylinkarske FB stranky mi tvrdil, ze to v zadnem pripade nejsou divoke rostliny, ale zahradkove kytky a ze mu tim spamuju stranku :-D.Diky vsem! |  | Prosim o nazev, 21.7.2014 Dekuji bude to on! |  |
|  | Prosim o nazev, 19.7.2014  Prosim o nazev, focena v jznich Cechach na louce, ale zrejme byla oseta.Diky. |  | Prosim o nazev, 19.7.2014  Prosim o nazev, foceno na louce a myslim, ze byla oseta, takze asi nebudou mistni, jihoceske :-). |  | Znáte název?, 27.8.2013 Diky vsem! |  | Znáte název?, 10.8.2013  Nevim, jak se jmenuje ta kvetinka s cervenymi kvitky.Poradite?
|  | Znáte název?, 10.8.2013 Diky moc! |  | Znáte název?, 8.7.2013  Nevíte název téhle rostiny?Dostala jsem jednu rostlinku a vysemenila se a ted mi roste snad vsude:-)Připomíná voděnku s modrými květy.
|  | Plevel, 8.7.2013 Jestli je to sagina, tak tu ja si nedavno koupila, dela krasny koberec.A vy ji vytrhavate... Vzdyt je to vhodne do skalky, na vlhcich mistech nechte saginu a na sussich vam porostou skalnicky.
|  | Výsev semen řebčíku královského, 30.6.2013 Ted jsem chtela zadat podobny dotaz ohledne rebciku kostkovaneho.Vcera jsem sebrala par semen.Mate nekdo zkusenost???Martina. |  |
|  | Co je to za bylinku?, 19.6.2013 pardon, tak ne bylinka, ale rostlinka... kazdopadne dekuju
|  | Co je to za bylinku?, 19.6.2013  Neznate nekdo nazev?Kamaradka pestuje na zahrade a nevi co :-) |  | Topinambura?, 4.11.2012 Takze neni problem jist i topinambur z volny prirody?Tady u Labe jich roste spousta, jen jsem nevedela, jestli to neni nejaka nejedla nebo zplanela odruda.A ty hlizy, co prodavaji v zelenine?Myslite, ze z nich neco vyroste, kdyz je na jare... celý příspěvek > |  | Plevel nebo kvetina?, 20.7.2012 Tak vam dekuju, je to urcite ta locika.Sice jsem nestudovala postaveni listu, ale je to ona:-)Jak jsem vygooglila, tak uzitek z ni nebude zadnej a radeji hned jak odkvete, osmikam kvetenstvi, jinak jich tu budu mit pristi rok milion:-)Diky, lidi! |  | Plevel nebo kvetina?, 18.7.2012 Nene, ten to neni, pchac nam roste u lesa, tohle nema klasicky trny, jen takovy ohebny jehlicky ze spodku listu, jinak to nepicha. |  |
 |
|
|
|