Příspěvky uživatele - 44.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
trativod, 26.5.2008
Trativod, je vykopaná díra do hloubky cca 1m (nezámrzná) a půdoris podle velikosti plochy odváděné vody. Pro vás bude stačit taky 1x1m. Díru ze 3/4 vysypeme kačírkem a nebo jemnou stavební suť bez prachu a písku do tohoto vsakovače osadíme odpadovou... celý příspěvek >
jake jsou samozavlazovaci truhliky?, 22.5.2008
Parkrat behem vegetace rostlin to utru no sak su enom chlap Z.M.
no ja bych chtel videt po par sezonach jak ten parapet bude vypadat od toho primontovaneho kose.Navic utirat pod nim prach je nemozne, dale musite vyvrtat otvory podle roztece v drzaku truhliku. a na zimu ho demnotovat.Ja si jen vyhaknu drat z... celý příspěvek >
No teda nic proti ale ty kose od lebise jsou "nepekne"a jeste ta cena! Pridelat si jakysi kos sroubama do parapetu a nechat si odirat lak parapetu kosem za cenu 160kc za kus to ne... velebnosti jdu blejt. ja jsem rad ze jsem si vyrobil jednoduchy... celý příspěvek >
Horkovzdušná pistole, 22.5.2008
Tuto znacku moc neznam, ale dle materialoveho provedeni /keramicke topne teleso/ se jedna zrejme o kvalitni vyrobek s regulaci teploty takze bude mozne ji pouzivat i poloprofesionalne s dobrym vysedkem.V podobne cenove relaci jsou i pistole steinel a... celý příspěvek >
pampeliška, 19.5.2008
Pampeliška je hezká květina a mám jich spousty a zatím si nestěžovaly...:-) Jde to chemicky a nebo mechanicky a nebo oboje.Ale válka není nikdy uplně vyhraná. Z.M.
Vysokotlaký čistič, 15.5.2008
Jednou jsem mel rozebrane pistove cerpadlo z vysokotlakeho cistice.Mechanizmus byl totalne zoxidovany bily povlak na hlinikovem odlitku vsude.Nejvetsi problem byl totalne zakously a zaoxidovany prepousteci ventil diky tomu pravdepodobne doslo k... celý příspěvek >
Kdy s truhlíky ven?, 14.5.2008
A ja truhlik uz mam truhliky venku tri tydny.Previsle muskaty 70ks jsou nadherne rozkvetene jen v kvetinaci stojaty muskat je nejaky cerveny asi mu byla trochu zima... hezky den preje Z.M.
svahovky, 14.5.2008
No.ted nevim jestli mi rozumite svahovky nejsou posazeny v betonu jen tak jedna v druhe? na sucho poskladane? A pak je prosypete hlinou... V tom pripade je to bezproblemu.
svahovky, 14.5.2008
nakupte skalničky a je to.Mate ty svaovky zalite betonem? a nebo jsou jen prosypane hlinou a beton tam neni zadny tzv.sucha zidka.V druhem pripade bych se nebal nasadit i jine druhy rostlin.
Kudy se může dostat do elektromotoru voda, 13.5.2008
Motor ma pravde podobne kryti IP65 tj proti strikajici vode takze ponorit neee. Podle me je motor obcas ponoren pod vodou kondenzat to nebude.Je mozne ze pri provozu cerpadla strika voda z rotacni ucpavky a postupne zaplni jimku.Dale je mozne ze po... celý příspěvek >
Moderní trávník a la rozkvetlá louka, 12.5.2008
Hlásím se jako příznivce rozkvetlé louky plné života a proměnlivé nádhery.Mám cca 1,5Ha.Krásný den přeje Z.M.
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 12.5.2008
Před 12-ti lety jsem udělal minijezirko o obsahu cca 70L. Jako folii jsem použil PVC ubrus.Drželo to 100% dokud do něho nezapíchl klacík jeden klučík... Pak jsem místo toho dal 2/5 uřízlého pozinkovaného 200L sudu a okraje obložil kameny dodnes to... celý příspěvek >
Průchodky do sudu, 12.5.2008
Je vidět že jste zručný. Nápad použít přírubu sifonu je super :-) Mám ale obavy, že manžeta v boční stěně sudu bude mít malou životnost nejspíš totiž nebude UV stabilní.
Vyžínač Partner Colibri T 25 II - zkušenosti, 7.5.2008
Vcera jsem s nim fachcil zase 2 hodky a v pohode.Pri cisteni jsem si vsiml ze trubka v ktere je nahon neni duralova ale ocelova. barva se pri cisteni oloupala a pod ni rez hmm tak to budu muset natrit aspon zakladem aby to vydrzelo
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika