Příspěvky uživatele - 77.152

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
dotaz na vinnou revu, 16.2.2009
Snižte počet hroznů na keř. Na 1 letorost 1 hrozen,
Ametyst, Vitra - chuťové vlastnosti, 5.12.2008
Dle mých zkušeností Ametist je vynikající odrůda, které potřebuje více sluníčka a nepřetěžovat. Mám 2 zahrady - na 1 super na 2 podprůměr. Vitra je výborná jak ve skleníku a ještě lepší venku. Mám 26 odrůd a hodně jich letos zklamalo. 200 m nad... celý příspěvek >
Ochrana proti vosám a ptákům, 5.10.2008 Obsahuje fotku
Posílám 3 fota, které jsem našel. Šíře návleků jsme dělali 25 - 30 cm a některé ještě větší, když jsme do jednoho obalu dávali 2 hrozny rostoucí blízko sebe. Několik návleků jsme pokazili, jelikož byly řídké a vosy do nich prolezly. Též je nutné si... celý příspěvek >
Ochrana proti vosám a ptákům, 2.10.2008
Letos jsem na vosy a ostatní nezvané hosty vyzrál. Vlastně manželka, která mě ušila ze staré záclony takové roury, které jsem navlékal na hrozny a pod nimi asi 10 cm je střihal. Nahoře a dole jsem je uzavřel kolíčky na prádlo. Akce trvala celý den,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika