Příspěvky uživatele - 117.13

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Azalka "Minna-Ida", 3.10.2008
Koupil jsem ve výprodeji azalky označené na štítku "Minna-Ida" a nedaří se mi k nim najít žádné další informace - ani na stránkách výrobce. Možná tuto odrůdu už někdo má, pokud ano, jakou s ní udělal zkušenost? Děkuji.
Ladislav - jablka z Čisteckého lahůdkového, 2.10.2008
Google hlásí přípravky Calsol, Kalcium Plus a Rosatop – Ca.
Ladislav - jablka z Čisteckého lahůdkového, 30.9.2008
Ty moje fotografie nahoře matou, je na nich jeden z nejčervenějších exemplářů. Ostatní jablka jsou zelenožlutá, do červena jen nepatrně, a odpovídají tomu, co vidím na druhých fotografiích.
Ladislav - jablka z Čisteckého lahůdkového, 30.9.2008
https://www.zahrada.cz/forum/jablone/urceni-jablek-85869/?stranka= Fotografie 3.
Co s vodou na pozemku?, 29.9.2008
Tamaryšek. Také to můžete vydávat za záměr a zřídit tam příslušně osázenou bažinu ev. rybníček (to není ironie, myslím to vážně). Osobně bych ale zkusil drenáž a pak to nechat srovnat, je to asi „systémovější“ a spolehlivější řešení.
Ladislav - jablka z Čisteckého lahůdkového, 28.9.2008 Obsahuje fotku
Jedná se o tento případ? Zřejmě ne, u mě to asi je strupovitost.
Odstranění pařezu, 28.9.2008
Co krok, to nápad - co nechat řekněme 1 - 2metrový pahýl stromu, na vrchol uvázat (přivrtat) lano a použít "hupcuk"? Mimochodem, jak se "hupcuk" řekne odborně?
Okrasná tráva - střihání na podzim?, 28.9.2008
Jestli to je Miscanthus sinensis - ozdobnice čínská, je poměrně jedno, co s tím provedete, je to plevel. Já ji na zimu seřezávám tak 30 cm od země, ať je to druh s podélně nebo příčně pruhovanými listy (Zebrinus). Svazování a přisypávání mulče,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika