|
Vrba, 20.2.2008 Vrchol koruny má tak 1.6 m. Tak budu dál stříhat. A jelikož jsem tchýně tak se budu schovávat před zeťákem já. Ale děkuji. |
 |
Mochna, 20.2.2008 Děkuji. Jen co bude tepleji jdu na to. |
 |
|
 |
Mochna, 20.2.2008 Má se stříhat nebo tvarovat mochna? Mám žlutou i bílou a vypadají momentálně jako košťata. Děkuji |
 |
Kořeny šeříku, 20.2.2008 Šeřík mám zasazený tak jako vy a problém z výhony mám. Tak je stříhám a stříhám a... |
 |
Venkovní ibišek, 20.2.2008 Taky mám venkovní ibišek a nestříhám (zatím) a každý rok bohatě kvete. Dokonce předminulou zimu ani neomrzl. |
 |
Vrba, 20.2.2008 Zdravím a mám dotaz. Mám asi 7-letou převislou vrbu a i když ji každým rokem stříhám je dost zarostlá. Některé větve se táhnou i po zemi. Má někdo radu co s ní nebo jak moc ji prostříhat? Pár větví je už docela silných. Děkuji |
 |
Pařeniště, 5.2.2008 Poradil by mi někdo kdy se dá začít pěstovat v pařeništi salát? Můžu začít i teď když je letos mírná zima? Děkuji |
 |
Jaký koupit křovinořez?, 11.1.2008 Díky za Vaše zkušenosti s křovinořezy. Píšete zde mimo jiné o pravidelném doplňování maziva do vyžínací hlavy (úhlové převodovky). Zajímalo by mě, čím se úhlová převodovka maže? Tohle fórum mám z větší části přečtené, ale nikde jsem se zatím... celý příspěvek > |
 |
Neznámý strom, 5.10.2007 Prosím poraďte. Švagr koupil dům a na zahradě je nám neznámý strom. Foto nemám ale má něco jako velké červené podlouhlé šišky které byly otočené dolů a teď se zvedají praskají a uvnitř jsou jasně červené plody velikostí a tvarem podobné fazolím.... celý příspěvek > |
 |
Klejotok třešně, 13.9.2007 Už asi třetím rokem se objevuje klejotok a to i v zimě. Je pořád silnější a mám strach že strom ischne. Neví nějdo co s tím? Nebo proč tomu tak je?Praská kůra na kmeni i větvích a přitom polámaný není. Jse uplný laik. |
 |
|
 |
pepíno, 6.9.2007 Já jsem pepino dala na podzim při ochlazení dovnitř a plody došly.Jestli máte halu nebo světlou předsíň tak tam. |
 |
sibiřské kiwi, 6.9.2007 Může mi prosím někdo poradit jak poznám zralost plodů kiwi sibiřského? Plodí teprve prvním rokem. Děkuji |
 |
Dosna - kana, 29.8.2007 Mám již třetím rokem kanu s červeným listem. Zajímalo by mně proč mi nekvete když se zelenolistou problém nemám. |
 |
Durman napadení listů, 13.7.2007 Mám durman teprve první rok. Má krásné velké listy ale něco mi je ožírá. Asi v noci protože původce nemůžu najít. Poradí mi někdo jak ho ochránit nebo co s tím? Děkuji |
 |
Cupressocyparis Laillandii - kdy a jak stříhat, 6.5.2007 Také jsem vysadil před lety živý plot z těchto velmi rychle rostoucích jehličnanů ale musím upozornit že jsou poměrně choulostivé na zdejší klimatické podmínky(severní Morava)Jsou hodně košaté,na jaře a na podzim je pouze upravuji do přijatelného... celý příspěvek > |
 |