Příspěvky uživatele - 44.120

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vrba, 20.2.2008
Vrchol koruny má tak 1.6 m. Tak budu dál stříhat. A jelikož jsem tchýně tak se budu schovávat před zeťákem já. Ale děkuji.
Mochna, 20.2.2008
Děkuji. Jen co bude tepleji jdu na to.
Mochna, 20.2.2008
Má se stříhat nebo tvarovat mochna? Mám žlutou i bílou a vypadají momentálně jako košťata. Děkuji
Kořeny šeříku, 20.2.2008
Šeřík mám zasazený tak jako vy a problém z výhony mám. Tak je stříhám a stříhám a...
Venkovní ibišek, 20.2.2008
Taky mám venkovní ibišek a nestříhám (zatím) a každý rok bohatě kvete. Dokonce předminulou zimu ani neomrzl.
Vrba, 20.2.2008
Zdravím a mám dotaz. Mám asi 7-letou převislou vrbu a i když ji každým rokem stříhám je dost zarostlá. Některé větve se táhnou i po zemi. Má někdo radu co s ní nebo jak moc ji prostříhat? Pár větví je už docela silných. Děkuji
Pařeniště, 5.2.2008
Poradil by mi někdo kdy se dá začít pěstovat v pařeništi salát? Můžu začít i teď když je letos mírná zima? Děkuji
Jaký koupit křovinořez?, 11.1.2008
Díky za Vaše zkušenosti s křovinořezy. Píšete zde mimo jiné o pravidelném doplňování maziva do vyžínací hlavy (úhlové převodovky). Zajímalo by mě, čím se úhlová převodovka maže? Tohle fórum mám z větší části přečtené, ale nikde jsem se zatím... celý příspěvek >
Neznámý strom, 5.10.2007
Prosím poraďte. Švagr koupil dům a na zahradě je nám neznámý strom. Foto nemám ale má něco jako velké červené podlouhlé šišky které byly otočené dolů a teď se zvedají praskají a uvnitř jsou jasně červené plody velikostí a tvarem podobné fazolím.... celý příspěvek >
Klejotok třešně, 13.9.2007
Už asi třetím rokem se objevuje klejotok a to i v zimě. Je pořád silnější a mám strach že strom ischne. Neví nějdo co s tím? Nebo proč tomu tak je?Praská kůra na kmeni i větvích a přitom polámaný není. Jse uplný laik.
pepíno, 6.9.2007
Já jsem pepino dala na podzim při ochlazení dovnitř a plody došly.Jestli máte halu nebo světlou předsíň tak tam.
sibiřské kiwi, 6.9.2007
Může mi prosím někdo poradit jak poznám zralost plodů kiwi sibiřského? Plodí teprve prvním rokem. Děkuji
Dosna - kana, 29.8.2007
Mám již třetím rokem kanu s červeným listem. Zajímalo by mně proč mi nekvete když se zelenolistou problém nemám.
Durman napadení listů, 13.7.2007
Mám durman teprve první rok. Má krásné velké listy ale něco mi je ožírá. Asi v noci protože původce nemůžu najít. Poradí mi někdo jak ho ochránit nebo co s tím? Děkuji
Cupressocyparis Laillandii - kdy a jak stříhat, 6.5.2007
Také jsem vysadil před lety živý plot z těchto velmi rychle rostoucích jehličnanů ale musím upozornit že jsou poměrně choulostivé na zdejší klimatické podmínky(severní Morava)Jsou hodně košaté,na jaře a na podzim je pouze upravuji do přijatelného... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika