|
Rybíz, 12.3.2008 Poradil by někdo jestli se dá přesadit starý rybíz? Jde asi o 10 keřů. Nebo raději koupit nové. |
 |
Kvalita trávníku, 9.3.2008 Mam taky mladou trávu asi dva roky.Bývá krásně zelená a tak hustá,že není vidět podni na zem.Je zaseta blízko plotu na místě,kde byl předtim záhonek s jahodamy ale pro špatný stav, přístupu sem to zatravnil.Hnojim jen na jaře ledkem.Chtěl bych... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 6.3.2008 A ta stránka celý svět je užasná. Je tam spoustu věcí. |
 |
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 6.3.2008 Děkuji. Krásně voněla. A vám přeji totéž. Jana |
 |
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 6.3.2008 Tak jsem zjistila že mám jasmin oficinale. Dívala jsem se na tu adresu a mají tam moc krásné kytky. |
 |
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 6.3.2008 Ydravím. Mám taky takovou kytičku a kvete bíle. V obchodě mi řekli že je to jasmín popínavý. |
 |
štěstíčko, 6.3.2008 Možné to je. Zkuste ji dát dál od okna ale aby měla světlo. |
 |
Vánoční hvězda, 6.3.2008 Co s vánoční hvězdou po odkvětu? Kvete mi totiž teprve teď. Loni po vánocích skoro odešla a tak jsem ji jen přesadila a dala ven. Venku se vzpamatovala a hodně obrostla. Má 10 květů. A teď nevím ostříhat ji, nebo nechat tak? Děkuji |
 |
Vhodná švestka?, 6.3.2008 Děkuji za rady. Zahradník má stránky www.zahradnictvi.jozek.sweb tam jsem našla ty odrůdy. |
 |
Vhodná švestka?, 6.3.2008 Zajímalo by mne jaká švestka nebo pološvestka by byla vhodná pro výsadbu na Bílovecku. Půda je zde těžká studená a nadmoř. výška kolem 450m. Místní zahradnictví nabízí švestky na podnoži St.Julien a druhy Opal, Valjevka, Valor, Stanley a... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Trávník - špatná kondice, 3.3.2008 Nechapu některé lidi, kteří sečou za každou cenu a nazačátku parna a pak se nestačí divit, když je dva-tři týdny sucho a tráva zbytečně spálena.Počasí si nemužeme plánovat ale sledovat jo.Vlétě seču maximalně delší a den-dva před deštěm.Jinak ji... celý příspěvek > |
 |
Kdy a jak použít vertikulator?, 3.3.2008 Může trávě uškodit jarní Vertikulace? Vláhy je tet dost. Loni sem tak udělal sčásti zahrady. Travu sem pak postříkal proti plevelu a později přihnojil. Tráva pak byla pěknější, husčí. |
 |
Pampelišky, jetel, houby, 2.3.2008 Hned vedle za plotem mají sousedi zahradu plnou Píru.Sem rád že není ještě umě. |
 |
Pampelišky, jetel, houby, 2.3.2008 Kraliky sem pásl na zahradě,před par lety.Tet tam mám novou, parkovou trávu a nerad bych si vodil navštěvu mezi králiči bobky.To bych si nemoch ani lehnout na trávu a koukat na noční letní oblohu a pod. |
 |
vánoční kaktus, 2.3.2008 Děkuji a přeji pěkný den. |
 |