Příspěvky uživatele - 44.120

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rybíz, 12.3.2008
Poradil by někdo jestli se dá přesadit starý rybíz? Jde asi o 10 keřů. Nebo raději koupit nové.
Kvalita trávníku, 9.3.2008
Mam taky mladou trávu asi dva roky.Bývá krásně zelená a tak hustá,že není vidět podni na zem.Je zaseta blízko plotu na místě,kde byl předtim záhonek s jahodamy ale pro špatný stav, přístupu sem to zatravnil.Hnojim jen na jaře ledkem.Chtěl bych... celý příspěvek >
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 6.3.2008
A ta stránka celý svět je užasná. Je tam spoustu věcí.
Děkuji. Krásně voněla. A vám přeji totéž. Jana
Tak jsem zjistila že mám jasmin oficinale. Dívala jsem se na tu adresu a mají tam moc krásné kytky.
Ydravím. Mám taky takovou kytičku a kvete bíle. V obchodě mi řekli že je to jasmín popínavý.
štěstíčko, 6.3.2008
Možné to je. Zkuste ji dát dál od okna ale aby měla světlo.
Vánoční hvězda, 6.3.2008
Co s vánoční hvězdou po odkvětu? Kvete mi totiž teprve teď. Loni po vánocích skoro odešla a tak jsem ji jen přesadila a dala ven. Venku se vzpamatovala a hodně obrostla. Má 10 květů. A teď nevím ostříhat ji, nebo nechat tak? Děkuji
Vhodná švestka?, 6.3.2008
Děkuji za rady. Zahradník má stránky www.zahradnictvi.jozek.sweb tam jsem našla ty odrůdy.
Vhodná švestka?, 6.3.2008
Zajímalo by mne jaká  švestka nebo pološvestka by byla vhodná pro výsadbu na Bílovecku. Půda je zde těžká studená a nadmoř. výška kolem 450m. Místní zahradnictví nabízí švestky na podnoži St.Julien a druhy Opal, Valjevka, Valor, Stanley a... celý příspěvek >
Trávník - špatná kondice, 3.3.2008
Nechapu některé lidi, kteří sečou za každou cenu a nazačátku parna a pak se nestačí divit, když je dva-tři týdny sucho a tráva zbytečně spálena.Počasí si nemužeme plánovat ale sledovat jo.Vlétě seču maximalně delší a den-dva před deštěm.Jinak ji... celý příspěvek >
Kdy a jak použít vertikulator?, 3.3.2008
Může trávě uškodit jarní Vertikulace? Vláhy je tet dost. Loni sem tak udělal sčásti zahrady. Travu sem pak postříkal proti plevelu a později přihnojil. Tráva pak byla pěknější, husčí.
Pampelišky, jetel, houby, 2.3.2008
Hned vedle za plotem mají sousedi zahradu plnou Píru.Sem rád že není ještě umě.
Pampelišky, jetel, houby, 2.3.2008
Kraliky sem pásl na zahradě,před par lety.Tet tam mám novou, parkovou trávu a nerad bych si vodil navštěvu mezi králiči bobky.To bych  si nemoch ani lehnout na trávu a koukat na noční letní oblohu a pod.
vánoční kaktus, 2.3.2008
Děkuji a přeji pěkný den.
Další diskuze:  2122232425  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika