|
Příspěvky uživatele - 167.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
pěstování Jiřin, 28.9.2008 V žádném případě ji nenechávejte venku, jiřiny nejsou mrazuvzdorné. Vyjmout a uložit do sklepa. Eva |  | jak je to s Č.S.R, 24.9.2008 Díky Lili a Magdaléno.Přestalo pršet, oběhla jsem pergolu a jedno místo našla, hned jdu kopat jámu.Dívala jsem se na Variegatu di Bolognu a Mme.Isaac Pereire, jsou opravdu krásné., obě si objednám příští rok u p.Šípa. letos jsem objednávala A... celý příspěvek > |  |
|  | anglické růže, 23.9.2008 Podívejte se na http://ruze.wi.cz/cs/csr.html, předběhnu paní Lili a chtěla bych se jí zeptat jestli je to ještě historická růže, nebo už né, Magdaléna psala, že jí nekvetla po ostříhání.Eva |  | anglické růže, 22.9.2008 Já jsem si letos objednala ČSR od Pelců, teď díky Vám vím jak bude velká, musím najít jiné místo u plotu.Z anglickými růžemi teprve začínám, budu ráda za informace o střihu. Dívala jsem se na zahraniční weby, ale cizí jazyky neumím, tak jenom tápu.... celý příspěvek > |  | osobitá zahrada, 18.9.2008 Od Pro-Plantu jsem si objednala letos 2 angličanky Abraham Darby a Hyde Hall, přisly začátkem září v kontejneru. Abraham Darby v prvotřídní kvalitě a druhá mírně poškozená. Pošťačka vůbec nevěděla, že jsou to květiny, oni ten velký balík neoznačili,... celý příspěvek > |  | Výsadba růží, 18.9.2008 Růže přišly v dobré kvalitě, tři výhony, hodně zkrácené a konce zavoskované, kořeny dlouhé a husté, z řidičem se hádat nemá cenu, on za to nemůže. Půda je úpně promočená, ještě že to neposlali minulý týden. Jsem ze Severní Moravy a tak využívám... celý příspěvek > |  | Výsadba růží, 18.9.2008 Dnes mi poslala firma Sieberz 2 anglické růže, jsou prostokořenné. Myslela jsem, že se růže sadí až v říjnu.Zasadila jsem je a jak dál. Tohle počasí brzo skončí a bude zase pěkně a mám strach ať nezačnou rašit. Poraďte. Eva |  |
 |
|
|
|