Příspěvky uživatele - 167.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
pěstování Jiřin, 28.9.2008
V žádném případě ji nenechávejte venku, jiřiny nejsou mrazuvzdorné. Vyjmout a uložit do sklepa. Eva
jak je to s Č.S.R, 24.9.2008
Díky Lili a Magdaléno.Přestalo pršet, oběhla jsem pergolu a jedno místo našla, hned jdu kopat jámu.Dívala jsem se na Variegatu di Bolognu a Mme.Isaac Pereire, jsou opravdu krásné., obě si objednám příští rok u p.Šípa. letos jsem objednávala A... celý příspěvek >
anglické růže, 23.9.2008
Podívejte se na http://ruze.wi.cz/cs/csr.html, předběhnu paní Lili a chtěla bych se jí zeptat jestli je to ještě historická růže, nebo už né, Magdaléna psala, že jí nekvetla po ostříhání.Eva
anglické růže, 22.9.2008
Já jsem si letos objednala ČSR od Pelců, teď díky Vám vím jak bude velká, musím najít jiné místo u plotu.Z anglickými růžemi teprve začínám, budu ráda za informace o střihu. Dívala jsem se na zahraniční weby, ale cizí jazyky neumím, tak jenom tápu.... celý příspěvek >
osobitá zahrada, 18.9.2008
Od Pro-Plantu jsem si objednala letos 2 angličanky Abraham Darby a Hyde Hall, přisly začátkem září v kontejneru. Abraham Darby v prvotřídní kvalitě a druhá mírně poškozená. Pošťačka vůbec nevěděla, že jsou to květiny, oni ten velký balík neoznačili,... celý příspěvek >
Výsadba růží, 18.9.2008
Růže přišly v dobré kvalitě, tři výhony, hodně zkrácené a konce zavoskované, kořeny dlouhé a husté, z řidičem se hádat nemá cenu, on za to nemůže. Půda je úpně promočená, ještě že to neposlali minulý týden. Jsem ze Severní Moravy a tak využívám... celý příspěvek >
Výsadba růží, 18.9.2008
Dnes mi poslala firma Sieberz 2 anglické růže, jsou prostokořenné. Myslela jsem, že se růže sadí až v říjnu.Zasadila jsem je a jak dál. Tohle počasí brzo skončí a bude zase pěkně a mám strach ať nezačnou rašit. Poraďte. Eva
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika