|
Příspěvky uživatele - 68.6
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rezivění a opadávání tůjí, 28.9.2008 Tak to je potěšující zpráva! Od zalévání tůjí mne odrazoval ještě jeden fakt. A to ten, že opodál mám skupinu 5 tůjí, které jsou o 3 roky starší a od začátku měly stejné podmínky jako tyto a nikdy nerezivěly. Je to ale jiná odrůda a každá asi... celý příspěvek > |  | Rezivění a opadávání tůjí, 27.9.2008 Pro názornost jak tůje vypadají jsem přidal ještě několik fotografií. Albert |  |
|  | Rezivění a opadávání tůjí, 27.9.2008  No, u nás opravdu moc neprší, vydatněji pršelo počátkem června a pak až teď v posledních 14 dnech (okrajová část města Č.Budějovice), mezi tím pršelo tak 5x, ale nic moc. Takže teď zavlaženo mám. Ale dle Vaší rady zkusím ještě trochu přihnojit.... celý příspěvek > |  | Rezivění a opadávání tůjí, 27.9.2008 Paní Danielo, děkuji za radu. Vypadá to jednoduše, ale mohlo by to fungovat. Tůje jsem opravdu zaléval vyýjmečně, zejména z důvodu rad zahradníků, že tůje nesnášejí mokro a vlhko. Také mne trochu od častějšího zalévání odrazoval fakt, že tůje od jara... celý příspěvek > |  | Rezivění a opadávání tůjí, 26.9.2008 V roce 2003 jsem z tůjí vysázel živý plot. Bohužel si již nepamatuji na odrůdu. Každým rokem koncem srpna - začátkem září tůje zevnitř zreziví a opadjí. Zkoušel jsem každý rok na jaře přihnojit přípravkem Substral Osmocote, letos jsem na jaře a v... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|