|
Trnky - postrik pred kvetem, 20.4.2008 Jake pripravky pouzivate, ktere z nich vyndou cenove a co do mnozstvi naredeneho pripravku nejlepe?A neskodi vcelam?Zolone se nevyrabi! |
 |
Hnojůvka z kopřiv, 20.4.2008 V jakem pomeru se pri hnojeni micha s vodou, Nespali rostliny? |
 |
|
 |
Trnky - postrik pred kvetem, 20.4.2008 Zdravim, soused strikal trnky uz minuli tyden-Karate.Ma to nejaky smysl?Pilatka svestkova-zatim ja ni ni porad ca?Diky |
 |
mraz a trava, 20.4.2008 Zdravim, chci zalozit novy travnik uz ted.Muze mu uskodit nejaky stupen pod nulou.Diky |
 |
Zmarlika Kanadská - Jak se dá pěstovat u nás?, 18.4.2008 paulownii nechat klíčit na světle nejlíp pod sklem nebo sáčkem. |
 |
presazovani 8 letych durancii, 15.4.2008 Zdravim, system spociva v tom, ze najdete starrsi odkopek-v prumeru kminku asi 5 cm a uriznete korunku stromku, beznym zpusobem vyryjete a presadite.Udajne po 2 az 3 letech co strom vytvori korunu zacina plodit.Osobne jsem vydel rok stare presazene... celý příspěvek > |
 |
Nejlepsi srdcovka, 6.4.2008 Jakou ma doporucite odrudu do 4-5 tydne.Rad bych neco jako srdcovky.Dekuji |
 |
Velkoplode ostruziny, 6.4.2008 Zdravim, mam problem s rustem kere.Na konci prutu zasicha, listy maji nazloutlou barvu-tvori pigment na listech.Slahouny maji ohranicene skvrny.Chybi nejake ziviny, nebo je to nejaka nemoc.Dekuji |
 |
Renklota do n.v. 300 m, 6.4.2008 Zdravim, jakou najvhodnejsi odrudu na jidlo vysadit - sad sa nachazi v udoli, je polozen k jihovychodu. Dekuji |
 |
mrazuvzdorna do -5 C, 6.4.2008 Ta merunka nesla nazev - Svet Redo. |
 |
|
 |
Nejlepsi srdcovka, 6.4.2008 Zdravim, poradte mi jakou vysadit srdcovku v poradi dozravani-odrudu karesova a burlat mam.Jak se kalendarne pocitaji tresnove tydny.Dekuji |
 |
borůvky kanadské, 3.4.2008 Zdravim, loni mi po odkveteni vsechny plody opadali.Mam 4 lete kere, sazene v 200l raseliny kazdy ker.Hnojim spec na boruvky z baumaxu-mam stryktne dodrzovat davky?Kamarad hnoji cistym ledkem a ma kere dvakrat vetsi.Muzu pridat pudu s jehlicnateho... celý příspěvek > |
 |
Pámelník vs ptačí zob, 26.3.2008 Použil bych ptačí zob a to varietu "atrovirens" která je stálezelená, pokud nejsou silnější mrazy a nevytváří plody. |
 |
fíkovník, 25.3.2008 Fíkovník snese asi bez většího poškození -12až-15°c starší jak 10let i víc.Vysadil bych tak kolem 15.5 protože byl ve vnitřku a jak sama píšete má plody pozor na sluníčko nechat v polostínu a pomalu přivykat slunci na podzim draslík na lepší... celý příspěvek > |
 |
mrazuvzdorna do -5 C, 22.3.2008 Zdravi, minuli tyden mi nabizel merunku-Fytos plzen co vydrzi kvect az do -5 stupnu.Je to mozne?Jake odrudy jsou nejodolnejsi vuci mmrazu.Dik |
 |