|
Příspěvky uživatele - 80.12
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Magnolie, 31.10.2008 Děkuji moc za odpovědˇ. |  | Magnolie, 24.10.2008 Dobrý den.Mám na zahradě magnolii, kterě se přez léto udělaly hrozny semen.Těd začínají praskat a já by jsem ráda věděla, zda z nich jdou vypěstovat nové rostlinky a jak si při tom počínat.Děkuji za radu a pomoc.INA |  |
|  | Neznámý plevel, 19.10.2008 Dobrý den. Mám dotaz, mám na zahradě plevel.Jsou to tenká červené nitky, nenašla jsem kořeny zdá se že je to omotané kolem rostlin bez kořenů.Ještě jsem se s tímto druhem nesetkala tak by jsem byla vděčná za radu jak se ho zbavit.Děkuji za radu Ina. |  | černá ruže, 26.9.2008 Děkuji moc.Opravdu to je calycanthus.Ještě jednou moc děkuji. |  | černá ruže, 26.9.2008 Dobrý den.Asi před třemi lety mi maminka na Hobby koupila keřík s názvem Černá ruže.Keřík s tímto názvem nemohu nikde najít, Keř má oválné listy, kvete černě a květy vypadají jako usušené.tvar mají jako hvězda.Pokud by někdo věděl jak se keřík... celý příspěvek > |  |
|
|
|