Příspěvky uživatele - 80.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Magnolie, 31.10.2008
Děkuji moc za odpovědˇ.
Magnolie, 24.10.2008
Dobrý den.Mám na zahradě magnolii, kterě se přez léto udělaly hrozny semen.Těd začínají praskat a já by jsem ráda věděla, zda z nich jdou vypěstovat nové rostlinky a jak si při tom počínat.Děkuji za radu a pomoc.INA
Neznámý plevel, 19.10.2008
Dobrý den. Mám dotaz, mám na zahradě plevel.Jsou to tenká červené nitky, nenašla jsem kořeny zdá se že je to omotané kolem rostlin bez kořenů.Ještě jsem se s tímto druhem nesetkala tak by jsem byla vděčná za radu jak se ho zbavit.Děkuji za radu Ina.
černá ruže, 26.9.2008
Děkuji moc.Opravdu to je calycanthus.Ještě jednou moc děkuji.
černá ruže, 26.9.2008
Dobrý den.Asi před třemi lety mi maminka na Hobby koupila keřík s názvem Černá ruže.Keřík s tímto názvem nemohu nikde najít, Keř má oválné listy, kvete černě a květy vypadají jako usušené.tvar mají jako hvězda.Pokud by někdo věděl jak se keřík... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika