|
Příspěvky uživatele - 242.231
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Skalka mezi dva jehličnany, 13.4.2008 Tak nevím, co na to odborníci. Zdá se mi to místo velmi suché a bez světla. Rostlo tam vůbec kdy něco, paní Marcelo? Jestli ne, obávám se, že se hodí sotva pro břečťan. Možná černý bez, ten dokáže překvapit.
H. |  | What is a melon? fruit or vegetable?, 13.4.2008 I tipjer pa rúski: óvošči i frúkty... kdo si pamatuje, jak je to tscheski? |  |
|  | hubení bršlice konzumací, 13.4.2008 Loni jsem zkusila přidat spařené a nakrájené listy bršlice do koupeného špenátového protlaku. No, chuť byla mírně jiná, ale rodina na mě koukala podezíravě (!). Asi to zkusím znovu, ale dám si víc práce, posbírám mladé lístky, uvařím, rozmixuju a pak... celý příspěvek > |  | Vlašské ořechy - nový recept, 13.4.2008 Všem vám moc děkuju. Máme zrovna doma hosta, který na loupání ořechů téměř postavil svou existenci a nedá si říci. Zatím jsem stihla udělat hrnkovou rychlobuchtu, ve které nahrazuju mouku mletými ořechy.
Hezkou neděli všem! Dnes večer mě budou bolet... celý příspěvek > |  | zkušenosti se zavoskovanými růžemi, 12.4.2008 Tak Ferda asi pracuje a nečte... Taky jsem koupila zavoskovanou růži.Taky se slevou. Už je zasazená a pomalu raší. Vosk jsem si netroufla oškrabat. Doufám, že moje růžová TomTom se ho zbaví sama. Hlavně aby byla růžová. Jak to tak čtu od... celý příspěvek > |  | vlastní mrkev x kupovaná, 12.4.2008 Co myslíte, je lepší spolehnout se na vlastní síly a dopřát si čerstvou mrkvičku ze záhonu, nebo síly šetřit a koupit si ji? Já jsem napoprvé úplně ztroskotala a od té doby spoléhám na tu pěknou a celkem šťavnatou karotku ze sáčku. Čím to, že domácí... celý příspěvek > |  | Skalka mezi dva jehličnany, 12.4.2008 Dala jsem mezi dva smrky postupně 3 pěnišníky, hortenzii, azalku, hyacinty, vřesovec a naposledy pernettyi. Všechno to roste, jen musím hodně zalévat ze sudu, už teď z jara.
H. |  | Vlašské ořechy - nový recept, 12.4.2008 Máme ještě asi 40 kilo ořechů a já už nevím, co z nich upéci nebo uvařit.
Kdo mi poradí nějaký rychlý recept? Málo práce, velký efekt, víte co myslím...
Dík, Hráběnka |  | Popínavka na slunce, vítr a sucho?, 9.4.2008 A což bambus nebo nějakou okrasnou trávu? Chápu všechny, kdo se chtějí oddělit, sama jsem zkoušela leccos. Nejrychlejší je rozhodně rohož, jde-li do tuhého. Ostatní trvá aspoň rok, dva, tři... A člověk si i zvykne
H. |  | Trpaslíci, 9.4.2008 Jééé...! Konečně se hraboši leknou konkurence |  |
|  | Bylinky na záhonku, 9.4.2008 Vaše bylinky vypadají spokojeně. Jen tak dál. Já jsem zjistila jediné-některé dokážou růst všude, jiné spíš na slunci.
H. |  | Jste také fandové do bylinek?, 8.4.2008 Paní Věro, můžete libeček i zmrazit. Jo a málem jsem zabudla na KOPR-bez něj nejde udělat dobrý segedin (do segedinu též trochu česneku a divoké koření a papriku).
Ještě bych ráda našla něco na horké hlavy těch, kdo se šavlují kvůli tůjím hned... celý příspěvek > |  | Konopí, 8.4.2008 Konopí je taky léčivka, ale asi to bohužel není argument. Škoda. |  | Jste také fandové do bylinek?, 8.4.2008 Tak tak, libec je venku, taky šnitlauch a kadeřavá petržel. Ta se pohybuje po záhonu podle větru, každý rok nějaké to koště vykvete a semínka popadají okolo.
A co takhle meduňka a vedro? Vemu: varnou konev, dám vařit vodu, mezitím odskotačím na... celý příspěvek > |  | šáchor, 8.4.2008 3P: proč potřebuje postřik? |  |
 |
|
|
|