Příspěvky uživatele - 242.231

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jarní kůra k pročištění krve, 22.4.2008
No vida, vida, tak já tedy lobbuji za Moravský muškát ze Šatova. Akorát je ho málo, v každé roční době. A jestli se zítra dozvím, že můj mladší udělal přijímačky na dobrou školu (dělo se včera)-no tož si ho nekde kúpim  Ahoj, H.
Jarní kůra k pročištění krve, 20.4.2008
Marcelo, můžete, prosím, přiblížit výrobu medu z kopřiv? Jsem z toho jurodivá, u nás na zahradě umí med jen včely... Díky, H.
jaká to mohla být odrůda jabloně?, 19.4.2008
Jonathan? Slupka mastná, dala se krásně vyleštit, byla tenká a dala se při ukusování trochu strhnout... To bylo dobrý jabko! H.
Kdy sázet jiřiny?, 16.4.2008
Ach joooo... Holt ztráty za pochodu. Ještě to chvíli budu zkoušet, zaříkávat a tak. H.
Skočec - Ricinus, 16.4.2008
Ricinovým olejem vyhrožoval doktor Pilulkin. Všichni se báli, tak to asi není legrace H.
čierné mušky, 16.4.2008
Tohle jsem vygůglila: lepicí pásky na hmyz, do květináčů napíchat koření hřebíček, postříkat biolitem L, dát skleničku s vodou (budou se topit), odstranit ovoce a zeleninu z dosahu. H.
Kdy sázet jiřiny?, 16.4.2008
Taky se mi líbí. Ale bohužel, chtěla jsem být ještě chytřejší a dala jsem hlízu do květináče a chtěla rychlit. Tak je květináč s námi v kuchyni už asi 7 týdnů, lehce zalévám... a nic (?). Je to moje chyba? H.
zavoskovaná Tom Tom, 15.4.2008
Vítejte, Lili! Právě jsem prohrabala sběrový papír, ale obal od TomToma už tam není. Koupila jsem ho v Tesku ve slevě,  firmu si nepamatuji. Byla to moje první koupě růže... Nikdy jsem růžím nijak nefandila, ale jak se starám o ty kolem domu, co... celý příspěvek >
Zlatice, 14.4.2008
Dobrý večer, návštěv dost, rada žádná. Můžete, prosím, napsat, jak daleko od plotu nebo kde vůbec chcete zlatici použít? Její habitus je spíš košatě rozkladitý (odborníci prominou), roste rychle a do všech stran. Musí se umravňovat. V zimě vypadá... celý příspěvek >
Břečťan v lodžii, 14.4.2008
Ano, břečťan mi rostl na panelákové lodžii úspěšně několik let (asi 10). Dala jsem do velkého truhlíku kus, který jsem našla při procházce v okolí, žádný kultivar. Dosypala zeminu a zalévala (přiměřeně). Zakořenil, vyrašil, přerostl okraj truhlíku a... celý příspěvek >
Skalka mezi dva jehličnany, 14.4.2008
No vida, paní Marcelo, co člověk, to názor. A mě napadlo: nechala bych stromy, kde jsou, zapomněla na nějaké pestré vylepšení s nejistým výsledkem a smířila se s tím, že pod smrky nic neporoste. Vidím tam krásnou lavičku, nějakou nádobu s letničkami... celý příspěvek >
hubení bršlice konzumací, 13.4.2008
No to mám radost! Díky za další inspiraci, Lenko. Můj BRŠ-nát už byl ochutnán a shledán jedlým. Zbaběle jsem podušené lístky rozmixovala a pojednala klasicky. JE to dobré. Hráběnka
prosím o radu - puklice, 13.4.2008
Jestli jsou to puklice, vyhodila bych kytku a bála se o ostatní. Omývala jsem, hlídala, nic platno. H.
Jak vyřešit sušení prádla na zahradě?, 13.4.2008
Tak tak, přístřešek. Moje šňůry na prádlo jsou zčásti pod stromem, který se stále rozrůstá. Na něm hopsají milí ptáčci... Největší pohromu způsobilo hejno kavek, které hodovaly na zralých jeřabinách a pak zakroužily nad naší zahradou. Trefily se i na... celý příspěvek >
polední slunce, 13.4.2008
Zkuste zimolez (lonicera), některé druhy jsou neopadavé. Kvete a voní. H.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika