Příspěvky uživatele - 242.231

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy sekat trávník?, 1.5.2008
A posekal jste podle rady, nebo trávník stůně dál, pane Hehe? H.
škumpa - alternativa, 30.4.2008
Napadá mě nějaký subtilnější javor (acer) H.
Kuna v rajčatech, 30.4.2008
To vono samo, já za nic nemůžu...
Kuna v rajčatech, 30.4.2008
Každé slípce punčochový škapulíř na krk a je vymalováno! H.
Znáte je...? A máte s nimi zkušenosti?, 30.4.2008
Ta fialová by mohla být vyšlechtěná kopretina. H.
Jílovitá půda, 30.4.2008
Naše zahrada je směsí pěkné hnědozemě, asi původní, a jílu, který zřejmě nebylo kam dát při kopání základů domu. Tam kde je jíl, roste máloco dobře. A můj dotaz: je jíl vůbec pro něco vhodný? V zahradě, ne v cihelně. Děkuji, H.
Druhový název ficusu: Synadenium grantii, 30.4.2008
A pozor na mléko, které roní odtržené listy. Dráždí pokožku. H.
Druhový název ficusu, 30.4.2008
Mám též, to se různě rozdává. Akorát myslím, že patří mezi pryšce. H.
Jaké rostliny na jižní terasu?, 29.4.2008
Ale s dovětkem. Ani jedna z těchto rostlin není zimovzdorná a potřebuje někde být celou zimu. Též se při dobré péči mohutně rozrůstají.Takže v zimě: velké světlé haly, chladné, ne studené. Nejlépe blízké nádraží. H.
Konopí, 29.4.2008
No, to jsem zvědava, zda vám někdo odpoví (v naší stihomamné době). Vezměte to přes Wikipedii v angličtině. H.
Kompost, 29.4.2008
Kéž mu to vydrží. Blahopřeju! Hráběnka
Pampelišky, jetel, houby, 29.4.2008
Jejda, tady to lítá! Hlásím se k zastáncům pestrosti. Taky mě baví, že každý rok se na jaře objeví nějaký nový převládající plevel. Vždy se těším, že záhy nahlédnu do atlasu a nechám se opět poučit. Jak jinak bych věděla, že existuje rdesno ptačí? A... celý příspěvek >
mám na zahradě hady - co s nimi?, 28.4.2008
Velmi delikátní situace. Když zavoláte na nejbližší stanici ochránců přírody, mohou být vstřícní nebo taky ne. Sama hady neodeženete, jestli se jim u vás líbí. Že by u živého plotu bylo tepleji, když je tmavý, vyhřátější od slunce? Loni v září jsem... celý příspěvek >
Jaké rostliny na jižní terasu?, 28.4.2008
Rozhodně nic nezkazíte tlusticí nebo jinými sukulenty. Jen potřebují někde být přes zimu- teplo, světlo, sucho-např. novostavba s velkými okny. Z tlustice časem vyroste pěkně větvený "stromek" připomínající bonsaje. Taky by se dala dát... celý příspěvek >
Poraďte popínavku na pletivo -oprava, 27.4.2008
Omlouvám se, ne štětkovec, ale štětinatec. Možná mi však vyroste i to první, když už má jméno... H.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika