|
Příspěvky uživatele - 242.231
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdy sekat trávník?, 1.5.2008 A posekal jste podle rady, nebo trávník stůně dál, pane Hehe?
H. |  | škumpa - alternativa, 30.4.2008 Napadá mě nějaký subtilnější javor (acer)
H. |  |
|  | Kuna v rajčatech, 30.4.2008 To vono samo, já za nic nemůžu... |  | Kuna v rajčatech, 30.4.2008 Každé slípce punčochový škapulíř na krk a je vymalováno!
H. |  | Znáte je...? A máte s nimi zkušenosti?, 30.4.2008 Ta fialová by mohla být vyšlechtěná kopretina.
H. |  | Jílovitá půda, 30.4.2008 Naše zahrada je směsí pěkné hnědozemě, asi původní, a jílu, který zřejmě nebylo kam dát při kopání základů domu. Tam kde je jíl, roste máloco dobře.
A můj dotaz: je jíl vůbec pro něco vhodný? V zahradě, ne v cihelně.
Děkuji, H. |  | Druhový název ficusu: Synadenium grantii, 30.4.2008 A pozor na mléko, které roní odtržené listy. Dráždí pokožku.
H. |  | Druhový název ficusu, 30.4.2008 Mám též, to se různě rozdává. Akorát myslím, že patří mezi pryšce.
H. |  | Jaké rostliny na jižní terasu?, 29.4.2008 Ale s dovětkem. Ani jedna z těchto rostlin není zimovzdorná a potřebuje někde být celou zimu. Též se při dobré péči mohutně rozrůstají.Takže v zimě: velké světlé haly, chladné, ne studené. Nejlépe blízké nádraží.
H. |  | Konopí, 29.4.2008 No, to jsem zvědava, zda vám někdo odpoví (v naší stihomamné době). Vezměte to přes Wikipedii v angličtině.
H. |  |
|  | Kompost, 29.4.2008 Kéž mu to vydrží. Blahopřeju!
Hráběnka |  | Pampelišky, jetel, houby, 29.4.2008 Jejda, tady to lítá!
Hlásím se k zastáncům pestrosti. Taky mě baví, že každý rok se na jaře objeví nějaký nový převládající plevel. Vždy se těším, že záhy nahlédnu do atlasu a nechám se opět poučit. Jak jinak bych věděla, že existuje rdesno ptačí? A... celý příspěvek > |  | mám na zahradě hady - co s nimi?, 28.4.2008 Velmi delikátní situace. Když zavoláte na nejbližší stanici ochránců přírody, mohou být vstřícní nebo taky ne. Sama hady neodeženete, jestli se jim u vás líbí. Že by u živého plotu bylo tepleji, když je tmavý, vyhřátější od slunce? Loni v září jsem... celý příspěvek > |  | Jaké rostliny na jižní terasu?, 28.4.2008 Rozhodně nic nezkazíte tlusticí nebo jinými sukulenty. Jen potřebují někde být přes zimu- teplo, světlo, sucho-např. novostavba s velkými okny. Z tlustice časem vyroste pěkně větvený "stromek" připomínající bonsaje. Taky by se dala dát... celý příspěvek > |  | Poraďte popínavku na pletivo -oprava, 27.4.2008 Omlouvám se, ne štětkovec, ale štětinatec. Možná mi však vyroste i to první, když už má jméno...
H. |  |
 |
|
|
|