|
Příspěvky uživatele - 23.43
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
štěně a bleška, 13.11.2008 zdravím Vás, naše štěně fenka Astička (má 3 měsíce) má asi blešku. zničeho nic se začne divoce drbat. jak jí máme pomoct? |  | Okružní pila Hecht 822, 5.11.2008  na internetu jsem nenašel typ pouziteho motoru. jsou tu jen údaje 230v, 2200w. asi není pouzitý ani asynchronnak, ale obycejnej komutatorovej. ma vetsi ucinost a pro cinany neni tak nákladnej na vyrobu. nema ale takovou zivotnost a dela vetsi... celý příspěvek > |  |
|  | Dolmar PS-420, nebo 420C a proč?, 28.10.2008 Už jsem si tohoto problému všimnul dříve. Někdo zadá diskutabilní téma a pak se do další diskuse nezapojí. Jak kdyby někdo hodil kost smečce psů. Jak kdyby ty témata někdo umě vymýšlel a záměrně chtěl provokovat. Na druhou stranu mě ale mrzí, když se... celý příspěvek > |  | Technika sečení křovinořezem, 7.10.2008 snižování otáček až k volnoběhu vadí hlavně spojce. |  | Rotační sekačka Vega S465, 24.9.2008 Tak už mám druhou závadu. Sekačka se při sečení vysoké trávy občas ucpe. Pak rukou uvolním trávu z vyhazovacího tunelu a snažím se sekačku opět nastartovat. Tentokrát zůstala nějaká tráva i pod sekačkou a díky zvýšenému odporu při startování se... celý příspěvek > |  | Dolmar PS 350, PS 420, 24.9.2008 Taky používám úpravu svých příspěvků. Toto není diskuse mluveného slova a když napíšu nějakou blbost, nebo napíši ve spěchu nějakou hrubku, jsem rád, když si to po sobě můžu opravit (upravit).Nevýhoda tohoto fóra je, že se v záhlaví neobjeví, že... celý příspěvek > |  | Dolmar PS 350, PS 420, 24.9.2008 Hlavně pro starší lidi je používání něčeho jiného než M2T-čka těžko pochopitelné. Např. můj táta mi neustále leje do křováku Stihl M2t-čko. Když už nic jiného, používejte alespoň kvalitní 2T olej s normou TC. Např. hornbach nabízí olej Johnsered 4... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|