Příspěvky uživatele - 158.14

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar PS 350, PS 420, 24.9.2008
jo a ještě jsem se chtěl zeptat v jaké poměru se míchá benzín s olejem jako palivo?? Mazání řetězu už jsem načetl v superobsáhlé diskuzi.. a jaký olej do směsi používáte? má smysl nějaký super značkový, nebo stačí klasický olej 2T z benzínky??
tak dobrý.. jsem rád, že to říkáte, už jsem pro ní rozhodnutý, asi zítra nebo v pátek pro ni jdu.. Řežeme většinou u chalupy, do lesa občas jdu, ale běhat mě jen tak něco nedonutí a do kopce budu dělat pauzy..:)  Tak snad i větší váhu zvládnu..... celý příspěvek >
..a omlouvám se za to nákupi.. skočilo to tam samo myslel jsem nákup..
Dobrý den, tak teď jste mě znejistěli.. před časem jsem tady na foru řešil nákupi pily a vpodstatě jsem se rozhodl pro PS 460. Teď ale přemýšlím o té 420.. Nejsem profesionál, řežeme občas, ale můj limit je na 10.000. Obě pily za tyhle peníze... celý příspěvek >
MS 230 x PS 460 x H340E - kterou?, 5.9.2008
Díky za postřehy, zatím to vypadá že koupíme ten Dolmar 460.. Chci se ještě zeptat jak je to se záběhem.. Předpokládám, že u motorových pil něco takového existuje.. Musím zpočátku řezat opatrněji, nebo je výkon motoru a otáčky nastavený níž (jako u... celý příspěvek >
MS 230 x PS 460 x H340E - kterou?, 4.9.2008
Díky za rady, hlavně za to srovnání.. je pravda, že hmotnost mi až tak nevadí, s pilou se bnebude řezat dlouhodobě ani nějaké velké dávky, ale zaujala mě ta zmínka o prořezu.. bude tam opravdu takový rozdíl mezi 1,3 a 1,5?? Ta 460 má zase o něco... celý příspěvek >
MS 230 x PS 460 x H340E - kterou?, 4.9.2008
Dobrý den, budeme kupovat novou motorovou pilu na chatu, děláme palivové dříví, občas kácíme stromy, ale pila není v nějakém obrovském zápřahu. Náš finanční limit je do 10.000,- Ty pily v ndpisu jsem si vybral na základě zkoumání této diskuse, mnoha... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika