|
Příspěvky uživatele - 48.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
tulipany, 6.5.2008 Také mám cibulky z Holandska a když se prý dají ted do země ještě do 6ti týdnů vykvetou.Nezničím jejich kvetení v dalším roce?A co když i ty ostatní s klíčkem zasadím už tedˇ a nechám je tam až do dalšího kvetení... Dita |  | Neznama rostlina, 15.4.2008 Je to Řebčík královský-Fritillaria imperialis, odpuzuje hlodavce. |  |
|  | Popínavka na slunce, vítr a sucho?, 8.3.2008 Mě napadá rdesno banschuanské, ale to není to pravé. |  | Alstemérie, 8.3.2008 Dá, ve foliovníku kvůli vlhkosti. Potřebuje ale teplotu max 24 stupnů, plné slunce, což je problém. |  | Chmel japonský, 8.3.2008 Japonský chmel je letnička. Klíčí poměrně dlouho, musí se předpěstovat. Pokud máte kočky, nejspíše budou chmel okusovat, mě ho spodní listy sežraly. |  | Podivné stromy..tak pánové je to tak, 8.3.2008 Zajděte se podívat někdy do lesa na staré bezinky, ty jsou taky zakroucené. |  | Balkónová rajčata, 8.3.2008 Ale Cherola není balkonové rajče, to je rajče sice s malýni červenými plody, ale s normálním vzrůstem jako obyčejné keříčkové rajčata. |  | Smutnice v pokojových květinách, 8.3.2008 Já jsem měl smutnice taky.Přinesl jsem si domu Plectranthus fruticosus a do týdne byli smutnice a potravinoví moli pryč.Němci mu říkají,,král molů",protože prý stačí 1 rostlina a všechny moli jsou pryč.Píše se,že při doteku rostlina zapáchá,ale... celý příspěvek > |  | Choroba rajčín? (Plody zo spodu černajú), 8.3.2008 Jedná se o nekrozu z nedostatku Ca. |  | Podivné stromy..., 8.3.2008 Takhle rostou hodně staré bezinky(bez černý) v lese, toho tam nikdo nekroutil. Vážně nevím, čím to je. |  |
|  | Kaskádový květináč, 7.3.2008 Kaskádový květináč se dá vytvořit ze starého nejlépe plechového sudu, Do sudu se udělají zářezy, které se rozevřou. Ze vnitř u každé díry se musí udělat zarážka, aby zemina nevypadávala ven. Pokud se udělají díry v optimálním sponu, rostliny zcela... celý příspěvek > |  | Popínavka na pletivo, která by nechutnala slepicím, 7.3.2008 Opravdu ne, mam to vyzkoušené. Ani 1 oklofaný list. |  | Umělé světlo, 7.3.2008 Stačí sodíková výbojka. |  | Rada, 7.3.2008 Uklízí, seje, vysazuje, stříhá, okopává, hnojí. |  | Popínavka na pletivo, která by nechutnala slepicím, 7.3.2008 Já bych tam zasázel Parthenocissus quinguefolia - loubinec pětilistý, u loubince třílistého jsem to nezkoušel. |  |
 |
|
|
|