Příspěvky uživatele - 48.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
tulipany, 6.5.2008
Také mám cibulky z Holandska a když se prý dají ted do země ještě do 6ti týdnů vykvetou.Nezničím jejich kvetení v dalším roce?A co když i ty ostatní s klíčkem zasadím už tedˇ a nechám je tam až do dalšího kvetení... Dita
Neznama rostlina, 15.4.2008
Je to Řebčík královský-Fritillaria imperialis, odpuzuje hlodavce.
Popínavka na slunce, vítr a sucho?, 8.3.2008
Mě napadá rdesno banschuanské, ale to není to pravé.
Alstemérie, 8.3.2008
Dá, ve foliovníku kvůli vlhkosti. Potřebuje ale teplotu max 24 stupnů, plné slunce, což je problém.
Chmel japonský, 8.3.2008
Japonský chmel je letnička. Klíčí poměrně dlouho, musí se předpěstovat. Pokud máte kočky, nejspíše budou chmel okusovat, mě ho spodní listy sežraly.
Podivné stromy..tak pánové je to tak, 8.3.2008
Zajděte se podívat někdy do lesa na staré bezinky, ty jsou taky zakroucené.
Balkónová rajčata, 8.3.2008
Ale Cherola není balkonové rajče, to je rajče sice s malýni červenými plody, ale s normálním vzrůstem jako obyčejné keříčkové rajčata.
Smutnice v pokojových květinách, 8.3.2008
Já jsem měl smutnice taky.Přinesl jsem si domu Plectranthus fruticosus a do týdne byli smutnice a potravinoví moli pryč.Němci mu říkají,,král molů",protože prý stačí 1 rostlina a všechny moli jsou pryč.Píše se,že při doteku rostlina zapáchá,ale... celý příspěvek >
Choroba rajčín? (Plody zo spodu černajú), 8.3.2008
Jedná se o nekrozu z nedostatku Ca.
Podivné stromy..., 8.3.2008
Takhle rostou hodně staré bezinky(bez černý) v lese, toho tam nikdo nekroutil. Vážně nevím, čím to je.
Kaskádový květináč, 7.3.2008
Kaskádový květináč se dá vytvořit ze starého nejlépe plechového sudu, Do sudu se udělají zářezy, které se rozevřou. Ze vnitř u každé díry se musí udělat zarážka, aby zemina nevypadávala ven. Pokud se udělají díry v optimálním sponu, rostliny zcela... celý příspěvek >
Popínavka na pletivo, která by nechutnala slepicím, 7.3.2008
Opravdu ne, mam to vyzkoušené. Ani 1 oklofaný list.
Umělé světlo, 7.3.2008
Stačí sodíková výbojka.
Rada, 7.3.2008
Uklízí, seje, vysazuje, stříhá, okopává, hnojí.
Popínavka na pletivo, která by nechutnala slepicím, 7.3.2008
Já bych tam zasázel Parthenocissus quinguefolia - loubinec pětilistý, u loubince třílistého jsem to nezkoušel.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika