Příspěvky uživatele - 48.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vysávání popela z krbu, 29.9.2008
Odpověd pro host - xxx.xxx.234.140 Tento sud má něco jako prachový čistič, při vysávání popelu se z vysavače nepráší.To je asi tím.Doporučuji koupit tento sud v Lepším obchodě, v žádném případě někde na ulici, to by se mohlo stát zlikvidování... celý příspěvek >
Jak se zbavit černoty z ořechů?, 29.9.2008
Neví někdo, jak se zbavit černoty z ořechů??Zkoušel jsem kyselinu citronovou, odbarvovač,všemožnou kosmetiku, ale nic nepomáhá, ruce jsou pořád skoro černé.Zkoušel jsem nakonec i smíchat kyselinu citronovou a odbarvovač(formaldehid zinečnatý),jediný... celý příspěvek >
Zahrada Čech, 29.9.2008
Plně souhlasim.Dne 27.9 jsem byl v Litoměřicích na Zahrdě Čech, většina stánků se minula tématu.Alespon mě utěšilo to, že to byl poslední den, a tak se obchodníci zbavovali rostlin a místy byly velké slevy.Asi před 4-5 lety jsem byl na Floře v... celý příspěvek >
Znalec jehličnanů, 25.9.2008
Na žádné z těchto 3 fotografíí není Cypřišek, ale jsou to 100% jalovce.Typoval bych Juniperus squamata, ale tím si nejsem 100% jistý.
nekonečná likvidace škumpy, 24.9.2008
škumpa je nezničitelná, a když jste důslední, tak se ji zbavíte nejdříve za 15 let.
Znalec jehličnanů, 24.9.2008
Tohle je na 100% Juniperus, Chamaecyparis to není určitě.Obě fotky jsou pořízeny z jednoho stromu(dle mého pohledu).
Vysávání popela z krbu, 23.9.2008
Mám koupený přídavný plechový "sud" na vysavač na vysávání popelu, funguje výtečně, může se vysavávat i žhavý popel.Pokud je dobrý prachový filtr ve vysavači, je to bez komplikací.Doporučuji.
Znalec jehličnanů, 23.9.2008
Jestli větvičky při zmáčknutí píchají, je to Juniperus communis, jestli ne, je to Juniperus squamata
Jste také fandové do bylinek?, 18.9.2008
Přispěji také svou troškou do mlýna.Letos jsem z kompostu ve škole zachránil Helichrysum italicum - smilek italský, voní jako maggy, roste rychle a babička jim úžasně vylepšuje rýžové pokrmy.Dále bych doporučil, co jsem tu nevyděl, je fenykl, myslím... celý příspěvek >
Bez černý, 18.9.2008
Já mám na zahradě starý bezinkový keř a vypadá úchvatně, cca 5 m vysoký, rozpraskaná borka, u země kmen průměr 40 cm, jen málo plodí, v okolí 10 metrů není jediná myší díra ani krtina, tak je asi pravda, že odpuzuje hlodavce a krtky.S pozdravem... celý příspěvek >
magi bylinka, 18.9.2008
Já ji mám také, neodvážil jsem ji nechat přez zimu venku, mam ji zasazenou v kýblu.Má ráda sucho a teplo, v zimě chlad a skoro sucho, vydrží mráz do -7,v teplých oblastech by měla přezimovat.Dobře roste v propustné písčité zemině.
Pěstování strelície, 18.9.2008
My máme ve škole strelície ve skleníku, který se v zimě vytápí a kvete jako splašená, prales to je ale šílenej,3,5 m do výšky a šířky, prý jsou tam už přez 20 let.Rostlina je to nádherná, ale na mě trochu veliká.
Cypřiše - hnědnutí, schnutí, 11.9.2008
Stačilo pouze více zalévat.
Stará zahrada, poškozené jabloně, 11.9.2008
Kmen na první fotce vypadá celkem vitálně, je vidět, že se rána zavaluje, u druhé fotky bych doporučoval odborné ošetření.Každopádně jabloně vám vydrží minimálně dalších 10 let.
Je to jalovec?, 11.9.2008
Toto je Chamaecyparis pisifera - cypřišek hrachonosný, zerav to být nemůže, má jinou stavbu větví a jalovec to není určitě.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika