|
Příspěvky uživatele - 48.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vysávání popela z krbu, 29.9.2008 Odpověd pro host - xxx.xxx.234.140
Tento sud má něco jako prachový čistič, při vysávání popelu se z vysavače nepráší.To je asi tím.Doporučuji koupit tento sud v Lepším obchodě, v žádném případě někde na ulici, to by se mohlo stát zlikvidování... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit černoty z ořechů?, 29.9.2008 Neví někdo, jak se zbavit černoty z ořechů??Zkoušel jsem kyselinu citronovou, odbarvovač,všemožnou kosmetiku, ale nic nepomáhá, ruce jsou pořád skoro černé.Zkoušel jsem nakonec i smíchat kyselinu citronovou a odbarvovač(formaldehid zinečnatý),jediný... celý příspěvek > |  |
|  | Zahrada Čech, 29.9.2008 Plně souhlasim.Dne 27.9 jsem byl v Litoměřicích na Zahrdě Čech, většina stánků se minula tématu.Alespon mě utěšilo to, že to byl poslední den, a tak se obchodníci zbavovali rostlin a místy byly velké slevy.Asi před 4-5 lety jsem byl na Floře v... celý příspěvek > |  | Znalec jehličnanů, 25.9.2008 Na žádné z těchto 3 fotografíí není Cypřišek, ale jsou to 100% jalovce.Typoval bych Juniperus squamata, ale tím si nejsem 100% jistý. |  | nekonečná likvidace škumpy, 24.9.2008 škumpa je nezničitelná, a když jste důslední, tak se ji zbavíte nejdříve za 15 let. |  | Znalec jehličnanů, 24.9.2008 Tohle je na 100% Juniperus, Chamaecyparis to není určitě.Obě fotky jsou pořízeny z jednoho stromu(dle mého pohledu). |  | Vysávání popela z krbu, 23.9.2008 Mám koupený přídavný plechový "sud" na vysavač na vysávání popelu, funguje výtečně, může se vysavávat i žhavý popel.Pokud je dobrý prachový filtr ve vysavači, je to bez komplikací.Doporučuji. |  | Znalec jehličnanů, 23.9.2008 Jestli větvičky při zmáčknutí píchají, je to Juniperus communis, jestli ne, je to Juniperus squamata |  | Jste také fandové do bylinek?, 18.9.2008 Přispěji také svou troškou do mlýna.Letos jsem z kompostu ve škole zachránil Helichrysum italicum - smilek italský, voní jako maggy, roste rychle a babička jim úžasně vylepšuje rýžové pokrmy.Dále bych doporučil, co jsem tu nevyděl, je fenykl, myslím... celý příspěvek > |  | Bez černý, 18.9.2008 Já mám na zahradě starý bezinkový keř a vypadá úchvatně, cca 5 m vysoký, rozpraskaná borka, u země kmen průměr 40 cm, jen málo plodí, v okolí 10 metrů není jediná myší díra ani krtina, tak je asi pravda, že odpuzuje hlodavce a krtky.S pozdravem... celý příspěvek > |  |
|  | magi bylinka, 18.9.2008 Já ji mám také, neodvážil jsem ji nechat přez zimu venku, mam ji zasazenou v kýblu.Má ráda sucho a teplo, v zimě chlad a skoro sucho, vydrží mráz do -7,v teplých oblastech by měla přezimovat.Dobře roste v propustné písčité zemině. |  | Pěstování strelície, 18.9.2008 My máme ve škole strelície ve skleníku, který se v zimě vytápí a kvete jako splašená, prales to je ale šílenej,3,5 m do výšky a šířky, prý jsou tam už přez 20 let.Rostlina je to nádherná, ale na mě trochu veliká. |  | Cypřiše - hnědnutí, schnutí, 11.9.2008 Stačilo pouze více zalévat. |  | Stará zahrada, poškozené jabloně, 11.9.2008 Kmen na první fotce vypadá celkem vitálně, je vidět, že se rána zavaluje, u druhé fotky bych doporučoval odborné ošetření.Každopádně jabloně vám vydrží minimálně dalších 10 let. |  | Je to jalovec?, 11.9.2008 Toto je Chamaecyparis pisifera - cypřišek hrachonosný, zerav to být nemůže, má jinou stavbu větví a jalovec to není určitě. |  |
 |
|
|
|