|
Příspěvky uživatele - 48.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Použití méně obvyklých materiálů na aranžmá, 23.10.2008 To znám.Ve škole se učíme základy aranžování a vázání, používáme vše z prírody a někdy i mimo ni.Na objednávku jsme vázali kytici z cigaret, bonbónů,zkrátka co má obdarovaná osoba ráda, v tomto se meze nekladou.Lád´a. |  | Co do suché zídky na severní stranu?, 23.10.2008 Já bych dal bergenii do nejnižší části zídky, tam by snad nevadila.Ještě mě napadla konvalinka, té by se tam také líbilo. |  |
|  | Co všechno udělat z dýní, 23.10.2008 Některé tykve, třeba lagenarie neboli kalabasa se dají usušit a tím vznikne něco jako hudební nástroj-chrastítko.Dále z normálních tykví klasicky vyřezávané obličeje nebo jako na přiloženém obrázku-poskládat je na sebe a udělat tykvového sněhuláka,... celý příspěvek > |  | Co do suché zídky na severní stranu?, 23.10.2008 Já bych zkusil nějaké cibuloviny, třeba modřenec(Muscari),možná by se našly ještě další, ale modřenec je nenáročný, roste všude, měl by to vydržet.Dále, co by tam mohlo vydržet, je rožec(Cerastium) a barvínek(Vinca minor) a již zmíněná... celý příspěvek > |  | Jakou jabloň do zahrádky, 22.10.2008 Ve škole jsme dělali třídní degustaci jablek a jako nejlepší byl vyhodnocen Jonagold, ale já mám osobně nejraději rubín, zatím je pro mě bezkonkurenční. |  | potřebuji poradit, 22.10.2008 Živý plot ze smrků nedoporučiji, je to ta největší blbost v živých plotech.Učitelka na sadovnictví nás varovala, at to nikomu na zahradě neděláme, že smrk snáší zastřihování jen několik let, pak prosychá.Do 5-10 roku vypadá hezky, pak je to děs a... celý příspěvek > |  | přesazování, 21.10.2008 Dřeviny se přesazují hlavně na podzim v září až říjnu, s tím není problém, kvetení bude asi slabší.Byliny se přesazují hlavně na jaře. |  | přesazování, 21.10.2008 Přesazování nechte raději na jaro, ted´ bych to nedělal. |  | Rostliny do středozemní zimní zahrady, 21.10.2008 Ještě rozmarýn, levandule,bobkový list-vavřín vznešený, často pelargonie.Nevím, jetli se to užívá ve středozemí, ale odtud pochází i zimostráz(Buxus).Tyto rostlinky jsem okoukal z Chorvatska.Lád´a. |  | co je to za květinu?, 21.10.2008 Cissus nemá přísavní terčíky, ale úponky stejně jako vinná réva, ostatně patří také do stejné čeledi. |  |
|  | co je to za květinu?, 20.10.2008 Toto je opravdu záhada, co to je.Můj názor je ten, že se jedná o nějakého křížence nebo si tuto rostlinu přivezl někdo z tropů, namnožil a rozšířil po známých nebo to je stará rostlina našich prababiček.Prohledám starý atlas pokojovek a pokud něco... celý příspěvek > |  | úzký živý plot, 20.10.2008 Záleží především, k jakému účelu má plot sloužit.Pokud je určen k oddělení nevzhledného koutu a podobně, postačí nechat pnout popínavou rostlinu po konstrukci.Pokud má plot sloužit jako ochrana proti vniknutí cizích osob, doporučuji již zmíněný... celý příspěvek > |  | Vodní rostliny - zazimování, 20.10.2008 Lekníny se nemusí uměle přezimovat, pokud víte, do jeké hloubky promrzá v zimě voda v jezírku, voda nesmí promrznout až na lekníny a jiné rostliny, záleží na druhu, hlavně bahení rostliny. |  | Popínavka mrazuodolná, 19.10.2008 Břečtan přez zimu v truhliku nedoporučuji.Jelikož je to stálezelená rostlina a potřebuje vodu i v zimním období, truhlik může promrznout a rostlina vyschne.Šlo by to v případě, že by se každou zimu truhlik pečlivě zaizoloval proti promrznutí, třeba... celý příspěvek > |  | Neznámý pěkný keř, 19.10.2008  Zapoměl jsem se přihlásit, vkládám foto sem.Děkuji Lád´a. |  |
 |
|
|
|