|
Příspěvky uživatele - 182.202
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Servořízení od p. Kohoutka, 6.12.2008 Děkuji za ochotu, vypadá to že se jim povedlo dát štítek na to nejlepší místo na celém TZ.Bohužel pro mně nepoužitelné.Snad se najde někdo kdo pomúže.Ješte jednou děkuji za projevenou ochotu.S pozdravem Jan Chrástek. |  | Servořízení od p. Kohoutka, 5.12.2008 Ještě jednou děkuji za foto servořízení(již hotovo).Ještě bych se odvážil Vás požádat o ofocení výr.štítku.Vzhledem k tomu že mé TZ4k14 má štítek zcela zničen, nemohu tento stroj pojistit a vzhledem k tomu že jsem z J.Čech kde je těchto strojů... celý příspěvek > |  |
|  | Servořízení TZ4k14 foto pro p. Chrástka, 25.9.2008 Díky moc za foto.S pozdravem JCH. |  | Servořízení TZ4k14, 23.9.2008 Provádím střední opravu vraku TZ4k14.Předělávám řízení, a prosím někoho o nafocení dvoupístového servořízení, ZBLíZKA.Zajímá mě pouze uchycení pístnic v místě kloubu.Dekuji za případnou ochotu.S pozdravem Jan Chrástek. |  | TZ 4k14, 6.9.2008 Zdravím, nemám z tz žádné zkušenosti a proto žádám radu.V tahu mě padá trojkaDekuji JCH. |  |
|
|
|