|
Příspěvky uživatele - 52.72
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vari Honda190 nedává jiskru, 22.4.2016 No když sem to kupoval, bylo mi myslím řečeno za 500, jestli si to dobře pamatuji |  | Vari Honda190 nedává jiskru, 22.4.2016 Ne nemám, chteli taky připlatit, tak jsem to zvažoval. |  |
|  | Vari Honda190 nedává jiskru, 22.4.2016 Ano samozřejme, ví o čem mluví, jen ta cena vzhledem k tomu že je stroj 3 roky starý me překvapila, respektive to že tak brzy odešla cívka za bezmála 2000kč |  | Vari Honda190 nedává jiskru, 22.4.2016 Dekuji za pomoc, opravdu to byla cívka, Varina už frčí, jen ta cívka stála 1820kč. |  | Vari Honda190 nedává jiskru, 20.4.2016 Dekuj, to jsem udelal, jskru nedává a když jsem stáhl obal fajfky z kábelu a držel jen holý kábel to to trchu kopalo ale samotný kabel jiskru nedá. |  | Vari Honda190 nedává jiskru, 19.4.2016 Dobrý den, dnes dopoledne jsem rotavátoroval zahradu Vari Honda 190, vše beželo normálne, šel jsem na obed a po obede tahám za šnuru a nic, svíčka nedává jiskru, dal jsem prst do fajfky a taky nic, všechny drátky se mi zdají v pořádku, zkusil jsem... celý příspěvek > |  | Červená řepa a mráz, 9.10.2015 Dobrý den, prosím ví nekdo jak a kolik snese červená řepa mrazu? |  | Honda GCV160 - hejblata na karburatoru, 6.10.2015 To je práve to, páčku jsem dal na doraz, poté stáhl a při jízde zkusil zase na doraz a ono se nic nekonalo, Varina jela normálne, motor šlapal. |  | Honda GCV160 - hejblata na karburatoru, 6.10.2015 Tak jsem dnes odvážel od králíku hnuj, počkal jsem až se motor ohřeje a dal páčku plynu do polohy sytič a ono nic, motor bežel normálne na plné otačky, bez vynechávání a dušení, tak nevím kde ten sytič mám. |  | Honda GCV160 - hejblata na karburatoru, 4.10.2015 Myslel jsem to tak že lanko má 1cm mrtvý chod, proste ten pohyb je bez reakce motoru. |  |
|  | Honda GCV160 - hejblata na karburatoru, 4.10.2015 Zdravím, já také poprosím o rozum, mám též Hondu ale 190, což není podstatné, jenom jsem u ní po dvou letech namazal plynový bovden a ted nerozeznám rozdíl mezi sytičem a plným plynem, navíc páčka plynu má asi tak 1cm prázdný chod, od poloviny dolu,... celý příspěvek > |  | Jak odstranit zápach z víček od okurek, 21.6.2015 Ano, myslela jsem použít je na med ale to asi nepujde. |  | Jak odstranit zápach z víček od okurek, 20.6.2015 To jsem zkoušela a nepomohlo to. |  | Jak odstranit zápach z víček od okurek, 20.6.2015 Dobrý večer, prosím o radu jak odstranit zápach z víček od okurek, zkoušela jsem to řádne umýt jako nádobí a ten okurkový nálev je stále cítit. dekuji |  | Vari uhýbá do leva, 17.5.2015 No coufá |  |
 |
|
|
|