|
Příspěvky uživatele - 16.78
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sekačky Honda vs. MTD vs. Yard-man, 30.4.2008 Ještě bych se chtěl zeptat, je velký rozdíl v modelových řadách Hondy pro rok 2007 (C2) a 2008 (C3)? |  | Sekačky Honda vs. MTD vs. Yard-man, 29.4.2008 Dnes jsem navštívil oficiálního dealera Hondy a asi po desetiminutové procházce po showroomu jsem nikým nepovšimnut odešel. Musím jen podotknout, že jsem tam nenarazil na jediného zaměstnance:) |  |
|  | Sekačky Honda vs. MTD vs. Yard-man, 26.4.2008 Díky za tip a vaše zkušenosti:)
T.J. |  | Sekačky Honda vs. MTD vs. Yard-man, 26.4.2008 Zdravím, řeším (pro mne v tuto chvíli) neřešitelný problém. Jako absolutní laik vybírám sekačku na trávu. Chci sekat cca 1500m velký pozemek. Z toho je 1000m sad jako placka a 500m (doufám v budoucnu) okrasná, členitá zahrada ve... celý příspěvek > |  | Doporučíte mi sekačku Yard-man 5521 SPO HW?, 23.4.2008 Dobrý den, mohl by mi někdo poradit zda je tato sekačka YM 5521 SPO HW dobrá volba? Popřípadě navrhnout nějakou jinou alternativu? Děkuji Marek |  | Motor Tecumseh, 24.3.2008 Dobrý den,
nevíte někdo, kdo by mi opravil motor Vantage 35, případně kde koupím náhradní díl, konkrétně mám prasklý pístní kroužek a prasklý půlměsíc ojnice,
díky, V |  | Kátrování hlíny na zahradě, 18.11.2007 Dobrý večer,
také sháním podobné informace a fota katrovačky. Ale bohužel nemohu nic sehnat. Proto bych Vás chtěl poprosit, kdybyste byl tak moc laskav a nemohl mi poslat nějaké Vámi... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|