Příspěvky uživatele - 16.78

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sekačky Honda vs. MTD vs. Yard-man, 30.4.2008
Ještě bych se chtěl zeptat, je velký rozdíl v modelových řadách Hondy pro rok 2007 (C2) a 2008 (C3)?
Sekačky Honda vs. MTD vs. Yard-man, 29.4.2008
Dnes jsem navštívil oficiálního dealera Hondy a asi po desetiminutové procházce po showroomu jsem nikým nepovšimnut odešel. Musím jen podotknout, že jsem tam nenarazil na jediného zaměstnance:)
Sekačky Honda vs. MTD vs. Yard-man, 26.4.2008
Díky za tip a vaše zkušenosti:) T.J.
Sekačky Honda vs. MTD vs. Yard-man, 26.4.2008
Zdravím, řeším (pro mne v tuto chvíli) neřešitelný problém. Jako absolutní laik vybírám sekačku na trávu. Chci sekat cca 1500m velký pozemek. Z toho je 1000m sad jako placka a 500m (doufám v budoucnu) okrasná, členitá zahrada ve... celý příspěvek >
Doporučíte mi sekačku Yard-man 5521 SPO HW?, 23.4.2008
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit zda je tato sekačka YM 5521 SPO HW dobrá volba? Popřípadě navrhnout nějakou jinou alternativu? Děkuji Marek
Motor Tecumseh, 24.3.2008
Dobrý den, nevíte někdo, kdo by mi opravil motor Vantage 35, případně kde koupím náhradní díl, konkrétně mám prasklý pístní kroužek a prasklý půlměsíc ojnice, díky, V
Kátrování hlíny na zahradě, 18.11.2007
Dobrý večer,            také sháním podobné informace a fota katrovačky. Ale bohužel nemohu nic sehnat. Proto bych Vás chtěl poprosit, kdybyste byl tak moc laskav a nemohl mi poslat nějaké Vámi... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika