Příspěvky uživatele - 19.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
žluté dřínky, 24.8.2008
Před 2 lety jsem koupil žlutý (jantarový) dřín v zahradnictví v Droždíně. Byl sice dost drahý, ale brzy na jaře bohatě kvete. Letos měl teprve 3 plody.
Benzinový vyžínač, 9.7.2008
Díky za názor. Já jsem nyní našel v tom obrovském množství různých značek a typů jeden, který by mi snad mohl vyhovovat. Je to Homelite 26 SJS za cca 4 400,-Kč. Jedině so mě znepokojujue je malý výkon 0,65 kW. Má někdo zkušenosti s tímto strojem?
Benzinový vyžínač, 8.7.2008
Tak chlapi nestyďte se a poraďte!
Benzinový vyžínač, 6.7.2008
Mám zahradu cca 400 m čtverečných rozčleněnou na 11 teras, břehy jsou zatravněné. V trávě máme zasazené keříčky. Doposud jsem terásky sekal srpem, asi 2x měsíčně. Rád bych změnil způsob sekání, ale nevím jaká značka sekačky a typ by byl nejvhodnější.... celý příspěvek >
jaká DPH, 18.3.2008
Doporučuji navštívit Diskuzi na stránkách http://business.center.cz. Zde se Vám určitě nějaký odborník na DPH ozve. Pavel
projekt na svažitý terén, 21.1.2008
Před třemi lety jsem začal upravovat ("vyrábět") zahrádku na prudkém svahu, cca do 30 stupňů. Udělal jsem si větší množství břehů které jsou místami vysoké až 160 cm. Všechny břehy jsou zatravněné, na některých místech jsou keře. Vypadají... celý příspěvek >
čínské datle - zizphus jujuba, 21.1.2008
I já mám jeden keříček z Droždína. Máme jej již 2 roky, ale téměř nepoporostl a ani nekvetl a nerodil. Někde jsem se dočetl, že do 4 roků by mohl mít 50 cm výšku. Na zimu jej přikrývám jehličím. Pavel
Praskliny na kmenech, 14.1.2008
V kůře na kmenech jabloních jsem na podzim objevil tenké podélné praskliny. Jakmile jsem prasklinku otevřel, zjistil jsem, že pod prasklinou je dutina široká až 2 cm, dlouhá i do 10 cm. Dutina je až k dřevu kmene. Všechny dutiny jsem otevřel... celý příspěvek >
Smil písečný, 10.11.2007
Nevím zda Vám to pomůže, já jsem tuto rostlinku koupil letos v létě v Baumaxu za cca 40 Kč.
Ochrana před ohryzáním, 13.12.2006
Má někdo zkušenost s obalením kmenů stromů před zimou jenom obyčejnými novinami a jejich omotání provazem? Údajně tiskařská čerň dokáže zvěř odpudit.
Velikost ok u drátěného plotu (proti zajícům), 3.9.2006
Máte někdo zkušenost s velikostí ok u drátěných pletiv, přes které neproleze zajíc? Je možné, aby se zajíc, nebo králík dostal přes oko o velikosti 6,5 x 7 cm?
Krtek na zahrade, 24.8.2006
Další způsob jak se zbavit krtka je poorušit mu krtičence nebo cestička a počkat si na jejich obnovu, Ve chvíli jakmile uvidíte, že si cesty opravuje /začne se nadzvedávat hlína v místě porušení/ zakopnu příslušné místo motykou a při hlubším... celý příspěvek >
Šarka a lidský organismus, 19.8.2006
Je ovoce napadnuté šarkou, při jeho konzumaci (syrové plody), škodlivé pro lidský organismus?  
Šarka švestek, 17.8.2006
Existuje nějaká možnost jak lze šarku vyléčit (aspoň částečně)? Mám dva krásné švestkové stromy a těžko se smiřuji s tím, že bych je měl vykácet. 
Kvetení vinné révy, 13.8.2006
Zjistil jsem, že na keřících vinné révy na nových přírůstcích mi stále přibývá nových květů , které se postupně vyvíjejí v malé hrozny. Nejsem žádný odborník a proto se ptám, zda to tak má být. Vždy jsem si myslel, že réva zakvete jedenkrát v roce a... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika