Příspěvky uživatele - 254.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vaše Top ten odrůdy hrušní , 16.9.2008
k Lojzce: Možná máte na mysli Špinku - malé hruštičky s jakoby koženou slupkou, s vynikající kořenitou chutí. Podle mě chuťově špička, jen kdyby byly trochu větší. Nevíte někdo, jestli některá z moderních odrůd má srovnatelnou chuť a přitom snese i... celý příspěvek >
odrůdy.. určila jsem je dobře?, 16.9.2008
Golden Delicious v chladnějších polohách může mít líčko a bývá ke kalichu zúžený, takže se liší od Goldenů koupených v obchodě. Typická je dlouhá tenká stopka, jestli jí ty vaše nemají, nejsou to goldeny.
odrůdy.. určila jsem je dobře?, 15.9.2008
Souhlasím s Romilou, Glostery jsou protáhlé, kolem kalichu (bubáku) hrbolaté, temně červené, ale kolem kalicha zůstávají dlouho zelené - to je pro ně typické. Šampion se mi také nezdá - měl by být žíhaný. "Kožené" jablko by snad mohlo být Boskoopské... celý příspěvek >
Sova, 10.9.2008
škorec je špaček - snad
Hledání určení názvů plevelů, 10.9.2008
A není ten chlupatý klásek psárka kolénkatá?
Určení odrůdy, 8.9.2008
Jablíčka jsou to pěkná, ale do odpovědi se nikdo nehrne. Zkuste přidat fotku kalichu (bubáku) a stopky, to jsou velmi důležité vlastnosti, napište, kdy jablka dozrávají a jak dlouho vydrží, jakou mají chuť, jakou kvalitu slupky (jemná nebo silná,... celý příspěvek >
Jaky je nazev?, 7.9.2008
Ty listy mi připomínají popenec, ten se používá jako koření, například do nádivek.
neznámý keřík, 7.9.2008
Nejspíš bobkovišeň lékařská
Hledání určení názvů plevelů, 5.9.2008
K "ptačímu pařátku" mě ještě napadl troskut prstnatý, který vypadá podobně a má nafialovělou barvu.
Hledání určení názvů plevelů, 4.9.2008
ten "ptačí pařátek" by mohla být rosička krvavá - Digitaria sanguinalis
Název rostliny, 3.9.2008
Clerodendrum, česky blahokeř, lidově panenská láska
Co to je?, 20.8.2008
Těžko říct. Zkuste se podívat na pryšec běložilný - Euphorbia leuconeura, už to tu několikrát proběhlo
Napadené listy jabloně, 26.7.2008
Některé poškození bude od podkopníčka, ale ty ostatní skvrny, a taky výskyt na jiných stromech na to nevypadají. Nebyly u vás třeba kroupy?
Konvalinka a skalka, 16.5.2008
Zase na veřejném prostranství asi žádné fajnovosti nebudou, spíš jen běžné a odolné rostliny. Zvítězí silnější.
Poraďte - hořící láska, 15.5.2008
Ta kytka, co může začít hořet, by mohla být třemdava, říká se jí také hořící keř Mojžíšův.
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika