Příspěvky uživatele - 170.83

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poradte mi Stihl nebo Husqvarna?, 22.9.2008
Dekuju vam za vasi pomoc. Dnes jsem si koupil Stihl MS270 tak snad dobra volba. p.s Muzu pouzit plnou syntetiku od Husqvarny, oznaceni XP do motorove pily zn. Stihl protoze od HQ stoji 160 Kc a od Stihlu 460 Kc? Prosim o posledni radu. Dekuji.
Ano jsem Oskar. Jedna se o stromy buk, dub. Ten les je dost smisenej a nikdy nevim ktery mi prideli. Jsou to stromy max do 40-50 cm, ale to jen obcas vetsinou kolem 30 cm. Pak mame rybniky a tam jsou topoly, jasany tak ty se musi taky trochu... celý příspěvek >
Cena je samozrejme jeden z hlavnich duvodu proc se clovek rozhodne pro tu nebo tu vec. Me mimo jine laka vykon ktery od pily potrebuju. Verte mi nejradeji bych si vzal tu 280 pomer vaha vykon to je dobre. Jen bych potreboval ujistit ze by to byla... celý příspěvek >
Tak jsem se rozhodl, koupim Stihl MS 270, chtel jsem 280I ale bojim se te elektroniky. Nevim jak bych si s ni poradil kdyby se neco uprostred lesa podelalo. Tak jsem snad udelal spravnou volbu.??
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika