|
Příspěvky uživatele - 53.186
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 21.9.2008 Jsem velký milovník fuchsií pěstuji jich asi 40 druhů. Vždy jsem na ně byla patřičně pyšná. To vše jen do té doby, než jsem spatřila ty Vaše. Jak je tohle možné dokázat? Ty květiny jen září zdravím! Mám je také na zahradě, pod stromy, ale to,... celý příspěvek > |  | hynutí roubů citrusů, 21.9.2008 Dostala jsem krásnou mandarinku a mám úplně stejný problém. Žloutnou a opadávají jí listy, přesadila jsem ji do nové zeminy, speciální pro citrusy, bohužel její nemoc pokračuje. Mám obavy že už jí nic nezachrání. Libuše |  |
|  | rozmnožování pelargonií, 26.8.2008 Vaše pelargonie jsou nádherné. Je poznat, že to umíte. Děkuji. Libuše |  | Bosenská švestka, 26.8.2008 Kdysi v mládí jsme měli na dvoře velmi sladkou švestku, které jsme říkali " kadlata ". Její pecky se velmi špatně vylupovaly. Celý život jsem se po ní poptávala, ale spíše jsem byla pro smích. Není to nakonec Bosenská švestka?... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 26.8.2008 Váš balkon mi připadá jako sen. Musí být nádherné zde odpočívat.Vše působí dojmem čistoty a vkusu |  | rozmnožování pelargonií, 26.8.2008 velice děkuji za radu, jdu přesazovat do množitelského substrátu z jiffů |  | rozmnožování pelargonií, 26.8.2008 jIFF - název pro slisované malé květináčky, které vypadají jako velké knoflíky. Když se namočí do vody, za několik minut nabobtnají a nejméně 5-ti násobně zvětší obsah. Jsou vyrobeny z rašeliny, obohacené živinami. Používají se většinou pro semena... celý příspěvek > |  | rozmnožování pelargonií, 26.8.2008 Velmi prosím, zakoupila jsem takzv. jiffi a pokouším se v nich namnožit pelargonie a to anglické, pnoucí i zonalky. Zdá se mi však, že nebudu úspěšná. Doufala jsem, že rychleji zakoření. Nemá s tím někdo zkušenost? Děkuji. |  |
 |
|
|
|