Příspěvky uživatele - 97.16

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vhodný řetěz pro Husqvarnu 55, 21.9.2008
Opravuji svůj dotaz, mám na mysli lištu 40cm. Milan.
Vhodný řetěz pro Husqvarnu 55, 21.9.2008
Dobrý den,           múže mi někdo vysvětlit výhody a nevýhody řetězu  0,325 -1,3           a 0,325-1,5? Co by bylo vhodnější pro Husqvarnu 55 a... celý příspěvek >
Řetěz Winsdor, 18.9.2008
Včera jsem kupoval řetěz do el. pily v prodejně Husqvarna a nabídli mě Winsdor za cenu 5Kč za zub. Oregon stojí 6Kč zub. Ví někdo něco o řetězech Winsdor?. Milan.
Změna řezné soupravy u H55, 18.9.2008
Na Husqvarně H55 mám řetěz 1,3 - 0,325, lišta 45cm. Mělo by smysl řeznou soupravu vyměnit za 1,5 - 0,325 s lištou 40cm? Jaké výhody a nevýhody by to přineslo? Byla by nutná výměna řetězky pokud je v pořádku? Jak se řetězka u tohoto modelu mění? Díky... celý příspěvek >
Snižování omezovacích zubů, 15.9.2008
Já kontroluju omezováky po každém nabroušení. Řetěz mám ve staré liště ve svěráku, na řezací zuby položím rovnou plochu kovového úhelníku a měřím měrkama pro automechaniky. Zjistil jsem, že je dobré srovnat omezováky i u nového řetězu, jsou tam dost... celý příspěvek >
Výměna motoru u sekačky, 16.6.2008
Potřebuji vyměnit motor u sekačky bez pojezdu. Původní je Tekumesh. Je možné ho nahardit motorem jiné značky, např. Briggs a Stratton? Nevím, zda tam nejsou velké rozdíly v uchycení. A ještě jeden dotaz: v původním Tekumeshi se rozsypal... celý příspěvek >
Dolmar nebo Husqvarna, 29.4.2008
Jaký typ Narex používáte? Také jsem o ní uvažoval, líbí se mi hlavně vysoký výkon současně vyráběných modelů. Jeden jsem si zkusil rozběhnout v prodejně a příliš se mi nelíbylo nepříjemné cvakání ve spínači a divný chrastivý zvuk v pile. Jakou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika