|
Příspěvky uživatele - 97.16
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vhodný řetěz pro Husqvarnu 55, 21.9.2008 Opravuji svůj dotaz, mám na mysli lištu 40cm. Milan. |  | Vhodný řetěz pro Husqvarnu 55, 21.9.2008 Dobrý den, múže mi někdo vysvětlit výhody a nevýhody řetězu 0,325 -1,3 a 0,325-1,5? Co by bylo vhodnější pro Husqvarnu 55 a... celý příspěvek > |  |
|  | Řetěz Winsdor, 18.9.2008 Včera jsem kupoval řetěz do el. pily v prodejně Husqvarna a nabídli mě Winsdor za cenu 5Kč za zub. Oregon stojí 6Kč zub. Ví někdo něco o řetězech Winsdor?. Milan. |  | Změna řezné soupravy u H55, 18.9.2008 Na Husqvarně H55 mám řetěz 1,3 - 0,325, lišta 45cm. Mělo by smysl řeznou soupravu vyměnit za 1,5 - 0,325 s lištou 40cm? Jaké výhody a nevýhody by to přineslo? Byla by nutná výměna řetězky pokud je v pořádku? Jak se řetězka u tohoto modelu mění? Díky... celý příspěvek > |  | Snižování omezovacích zubů, 15.9.2008 Já kontroluju omezováky po každém nabroušení. Řetěz mám ve staré liště ve svěráku, na řezací zuby položím rovnou plochu kovového úhelníku a měřím měrkama pro automechaniky. Zjistil jsem, že je dobré srovnat omezováky i u nového řetězu, jsou tam dost... celý příspěvek > |  | Výměna motoru u sekačky, 16.6.2008 Potřebuji vyměnit motor u sekačky bez pojezdu. Původní je Tekumesh. Je možné ho nahardit motorem jiné značky, např. Briggs a Stratton? Nevím, zda tam nejsou velké rozdíly v uchycení. A ještě jeden dotaz: v původním Tekumeshi se rozsypal... celý příspěvek > |  | Dolmar nebo Husqvarna, 29.4.2008 Jaký typ Narex používáte? Také jsem o ní uvažoval, líbí se mi hlavně vysoký výkon současně vyráběných modelů. Jeden jsem si zkusil rozběhnout v prodejně a příliš se mi nelíbylo nepříjemné cvakání ve spínači a divný chrastivý zvuk v pile. Jakou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|