|
Příspěvky uživatele - 1.146
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Špičák, jak dál?, 29.3.2009 Myslím, že kombinace velmi úrodné odrůdy a vzrůstnější podnože je velmi dobrá. Vámi vybraná podnož je pro Šampion - dle mých z kušeností - nevhodná, roste ještě méně než M9, na kterou se rovněž nehodí. Výsledkem Vám dodané kombinace bude zákrsek nebo... celý příspěvek > |  | Jak prořezat velmi staré jabloně, 13.12.2008 Jistě to chce rozum a snahu o určitou vyváženost, nic nelze uplatňovat absolutně. Likvidovat krásné, zdravé a silné stromy v plné plodnosti je samozřejmě nesmysl, pokud odrůda je vyhovující. Ovšem přestárlé, zanedbané polní sady odrůdově dnes už... celý příspěvek > |  |
|  | Znáte někdo tuto odrůdu jablek?, 19.11.2008 Mám trochu pochyby, hornokrajský malináč znám ze sadu starého strýčka. Barva souhlasí, skladovatelnost může být ovlivněna přezrátím na stromě či jinými okolnostmi, ovšem velikost 10 až 15 cm (předpokládám, že jde o průměr či výšku, nikoliv obvod), to... celý příspěvek > |  | Odstranění pařezu, 28.9.2008 Pro "Gl."
jsem rád, že se Vám moje metoda líbí. Kladkostroj je jistě lepší než ruce. Fyzika říká, že zatěžujeme-li napnuté lano silou k němu kolmou, lze určit síly v laně graficky - vektorovým rozkladem. Stručně- velmi napnuté lano... celý příspěvek > |  | Rozlomení staré jabloně - jak ošetřit, 26.9.2008 Mám trochu obavu, že jde o obecný trend a to nejen v zahrádkaření, napadají mne jen samé neradostné asociace. I ten strom si zaslouží, abychom pro něho udělali to, co považujeme za nejlepší - byť to tak vždy nemusí být. Začištění rány a její ošetření... celý příspěvek > |  | Určení odrůdy, 16.9.2008 Odrůdu si určit netroufám, jen názor k řezu: Strom je celkově moc hustý, není dodrženo základní schéma větvení - 4 kosterní větve do kříže jako základ koruny a další větvení asi po metru či metru dvaceti a opět jen 4, nebo i jen 3 větve. Průklest k... celý příspěvek > |  | co je to za keř?, 3.5.2008 Dobrý den. Bohužel, myslím, že to je - Cassie zlatá. Pokud tento keř kvete žlutými drobnými kvítky (podobné jako mochna) Podívejte do katalogu STARKLA. Já si ho koupila u Čáslavy v Kalabousku přímo v jeho centru. Akorát keřík nechávám přezimovat v... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|