Příspěvky uživatele - 44.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak zprovoznik úplně nový dvoutakt?, 7.10.2008
Stihl HP Ultra 1l nebo Motorový olej Dvoutaktní 1:50 Two Stroke -1 litr Stihl - červený.
Jak zprovoznik úplně nový dvoutakt?, 5.10.2008
Osobně bych se raději přiklonil k Castrol Super TT - 1l
Jak zprovoznik úplně nový dvoutakt?, 4.10.2008
Jen bych doplnil že úvaha „a pod píst (přes výfuk)?“ je od základu nesprávná. Jednak otvorem pro výfuk se dostanete zase nad píst, pod píst se dostanete otvorem pro sání. A zadruhé, jakákoliv demontáž dílů která není uvedená v návodu k použití je... celý příspěvek >
Křovinořez stávkuje, 2.10.2008
Přemýšlel jsem nad uvedenou závadou a trochu mne to vede k poškozenému těsnění mezi karterama. Existují typy které totiž nepoužívají klasické těsnění z papíru, ale pouze tmel. Některé „benzíny“ dokáží tento tmel ničit, potom se spára mezi kartery... celý příspěvek >
Doporučte strunu, která se nespéká, 16.9.2008
Opět omyl, omyl, omyl. „“Doporučte strunu, která se nespéká host - xxx.xxx.216.69 (?), 11.9.2008 22:04 Nevěřím tomu. Nevěřím, že by byli ve STIHLu takoví hlupáci. Ách jo““ Pokud se nepletu tak právě tento pán doporučil strunu duoline od Oregonu,... celý příspěvek >
Doporučte strunu, která se nespéká, 15.9.2008
Pan 21.230, tak mě tam najděte kde píši že se struna taví. V dotazu přesně píši „že struna se při práci hlavně na koncích zahřívá a to třením o trávu,“ a odpověď na to „Názor, že se struna taví třením o trávu při sečení zásadně popírám“ Pane 21.230,... celý příspěvek >
Z obrázků je jasně patrné, že cívka pan JS byla mnohem víckrát namáhána zapečenou strunou, než cívka mnou nafocená. Ale mám pro vás jinou zprávu, konečně se se mnou kontaktoval nějaký pan Novák ze stihlu Brno. Uvedu tady přesné znění dotazu a... celý příspěvek >
Jeden zákazník uvedl, že struna se mu tak připekla, až ji při rozmotávání utrhl. Přidal jsem zaostřený obrázek (na adresu: www.strunovacivka.blog.cz) jak taková cívka vypadá a také uměle rozostřený jak vypadá potom. Stopy po otlaku struny tam měl... celý příspěvek >
Doporučte strunu, která se nespéká, 14.9.2008
Na této adrese http://strunovacivka.blog.cz/ je možno vzhlédnout zvýrazněné zbytky spečené struny s kostrou cívky. A zapečená více, či méně byla několikrát což je jasně znatelné. Pan 21.230 Při nárazu struny na tvrdou překážku se struna prudce... celý příspěvek >
Též zdravím, čím snáší struna vyšší teplotu, tím se méně zapéká a obráceně. Stím se dá jen souhlasit. Je též pravda, že vyšší teploty snáší většinou struna dražší. Že Oregon vyrábí strunu „duoline“ která je konstruovaná proti zapékání už tu bylo výše... celý příspěvek >
Pan.120.31Tomu se dá říct logická úvaha. Je potřeba si uvědomit, že struna při práci je v jednu chvíli přehřátá a v druhou chvíli zase studená, tak se pořád střídá teplota podle druhu zatížení. V době kdy je struna horká část teploty „přeleze“... celý příspěvek >
Doporučte strunu, která se nespéká, 13.9.2008
Samozřejmě že se struna vlivem tření ohřívá a to nejvíce konce. Od tohoto tepla se přihřívá i první závit struny, který se připeče a ostatní ne. S tímto neuděláte nic i kdybyste si vymyslel dalších 100 svědků. Jediné vaše svědectví – mejl přes vašeho... celý příspěvek >
Tak to jste nějak špatně četl, protože má verze je stále stejná. Konce co vylézají ze strunové hlavy se prací, tedy třením přehřívají a p řispívají teplem k už tak rozehřáté cívce. Protože teplo jde napřed do prvního závitu, odnese to on. Mastný... celý příspěvek >
Projeví se to tak že se struna nechce povytáhnout. U ruční stačí někdy trochu zabrat a už to zase jde, když se připeče více, tak se musí rozebrat a zapečený bývá první závit u vývodu ven z hlavy. Prohlídl jsem křoviňáky co tu momentálně mám, že bych... celý příspěvek >
výběr profi křovinořezu, 13.9.2008
Nyní musím souhlasit. Pracovníci v lese stroje zakoupili za své (aspoň tady) a při trošce rozumu v hlavě se dlouhé životnosti ani nedivím, spíše mne trápí obecní úřady, kde stroj putuje po vesnici a každý druhý den má jiného majitele. To mi někdy... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika