Příspěvky uživatele - 172.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
La Reine Victoria, 25.9.2008
Mám na zahradě růži La Reine Victoria, je překrásná, má kulovitý tvar květu, silně voní a první kvetení je až neskutečné, také mě to stálo něco fotografií, už se těším na příští rok, růže vyhnala několik novým letorostů, tzn., že příště zakvete ještě... celý příspěvek >
Ukousnuté květy růží, 25.9.2008
I u mě na zahradě řádil fantom, co ukusuje poupátka růží. Ptala jsem se na to místního zahradníka, poradil mi stříkat Decisem, zatím jsem to nedělala, je to samá chemie. Nejvíce ukusoval jednu angličanku, která byla obsypaná malinkými poupátky a pak... celý příspěvek >
jak je to s Č.S.R, 24.9.2008
Ještě k ČSR růži. Je velice krásná, roste do převisajících výhonů, první kvetení neskutečné množství překrásných, červených, bíle žíhaných květů a ta vůně. Druhé kvetení je již symbolické, ale postupně kvete vždy pár květů až do podzimku. Pravidelně... celý příspěvek >
Výsadba růží, 24.9.2008
Včera jsem ji zkontrolovala, stav je stále stejný, jedna větvička, jeden list, ostatní je pryč, a to jsem nenašla odvahu šťourat v zemi, odkud tem přírůstek vlastně roste, jestli to není náhou planý vlk, ale má v tom listu pět lístečků, takže je to... celý příspěvek >
dušička růžaře, 24.9.2008
Pán Bůh Vám to zaplať Lily, to Vaše šmejdění a hlavně to, že si informace nešušníte někde po šuplících, ale podělíte se s námi. Je to úžasné setkat se s takovým člověkem, ikdyž jenom písemně. Mám takový sen, starý zarostlý pozemek, dejme tomu někde v... celý příspěvek >
zahrady u zámků, 23.9.2008
Ach ano, máte pravdu, spletla jsem to, omlouvám se. Hrady a zámky jsou moje další velká láska, mimo zahradu a fotografování. Letos jsme byli právě na Starých hradech ale u Jičína, trochu se mi to smíchalo, Nové hrady v Jižních Čechách jsou také... celý příspěvek >
zahrady u zámků, 22.9.2008
Napište příspěvek, kdo znáte zahradu u zámku, která je plná kvetoucích květin, hlavně růží. Anglické parky u většiny zámků jsou také nádherné, ale typ renesanční, barokní nebo rokokové výsadby to by bylo to pravé. Teď se houfně obnovují i malé... celý příspěvek >
jablíčková růže, 22.9.2008
Včera jsem byla na Zahradě Čech v Litoměřicích a měli tam prostokořenou jablíčkovou růži. Nevíte někdo, o co se jedná. Jak je velká, jestli hezky kvete, jetli je to stará růže apod.? Konkrétně jsem se neptala, mockrát už jsem na těchto výstavách... celý příspěvek >
anglické růže, 22.9.2008
Protože všechny milujeme anglické růže a už nenápadně vyhlížíme příští sezonu, co takhle se domluvit, jak se stříhají angličanky. Informací je spousta, ale protimluvy, jedni nechat bez střihu, pouze čistit, druzí, přistřihnout, další až k zemi jako... celý příspěvek >
Výsadba růží, 22.9.2008
Je to trošku od tématu, ale jedná se o výsadbu růží. Letos v létě jsem koupila v Bau kontejnerovanou růži, bohužel si nevzpomenu na jméno, růže je pojmenovaná po manželce šáha Páhlaví, je moc pěkná, hlavně ta kombinace bílo růžové, dlouho jsem ji... celý příspěvek >
osobitá zahrada, 22.9.2008
Také jsem procházela určitými obdobími, kdy jsem sázela téměř všechno co se mi líbilo, včetně pracně vypěstovaných letniček, ale to časem pominulo, mnoho rostlin se na Vysočinu nehodí, samo uhynulo, něco se zničilo např. sekačkou, něco má omezenou... celý příspěvek >
Mšice na růžích, 22.9.2008
Já poskytnu také jednu zkušenost. Když jsem dostavěli dům a začala jsem pomalu zakládat okrasné záhony, všimla jsem si, že u sousední stodoly roste v několika málo kusech hezká, menší kytička, podobná plnokvětému heřmánku. O jednu jsem si požádala a... celý příspěvek >
osobitá zahrada, 19.9.2008
od Proplantu jsem objednala téměř všechny anglické růže, které měly v nabídce. Objednala jsem si polovinu na podzim 2007 a polovinu na jaro 2008. Obě objednávky přišli v naprostém pořádku, růže prostokořenné, zabalené do vlhkých pilin a přelepené... celý příspěvek >
zkomolené názvy růží, 17.9.2008
Také má dvě EDEN-Rose, jednu ze Sobotky a jednu od Starkla. Ze Sobotky mám od podzimu 2007, je to ten typický růžovo bílý květ, jak ho známe s fotek, letos zatím měla jenom pět květů, ale krásných. Druhá od Starkla je také růžovo bílá, je však úplně... celý příspěvek >
osobitá zahrada, 17.9.2008
Milá Lili, číst Vaše příspěvky je jako živá voda. Nalijete do člověka další odhodlání a odeberete strachy, např. "kam s nimi". Jak jste psala o starých stromech, bohužel ty jsme museli pokácek kvůli naší stavbě, vysadili jsme však náhradou... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika