|
Příspěvky uživatele - 153.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
ovocná stěna, 19.10.2007 Ta mě napadlo, že do ovocné stěny by se dobře hodili hrozny. Rychle rostou a dobře se tvarují. I když nevím, jakou ovocnou stěnu máte na mysli, jestli nemyslíte na klasické pěstování ovoce ve stěně, kdy se pěstují hlavně jabloně. My máme u domu... celý příspěvek > |  | Jak na krtky, hraboše a hryzce?, 19.10.2007 Máme nyní dva kocoury, měli jsme je od mala, tedy se neměli od koho učit lovit a loví, semtam nacházíme zbytky jejich kořisti., takže se to museli naučit sami. Jednou jsem viděl, jak kocour ulovil potkana, potkan neměl žádnou šanci, z toho jsem... celý příspěvek > |  |
|  | sázení nových stromků v zimě, 18.10.2007 Já si taky myslím, že stromky můžete klidně vysadit, vždyť listnáče je nejlepší sadit a přesazovat až jim opadne listí, a většině stromků ještě listí neopadalo. Já se teprve chystám, že budu přesazovat nějaké stromky, ale zatím čekám až jim opadne... celý příspěvek > |  | Psí víno, 12.10.2007 Já jsem řízky strčil rovnou do hlíny k plotu, nic jsem předem nanamáčel, nedával jsem stimulátor, a ujalo se asi vše. Na jedno místo jsem dal vždy tak tři řízky, a nesledoval jsem jestli se některý neujal, ale dnes mi roste na všech místech, kde... celý příspěvek > |  | Grilování - uzení, 10.10.2007 Při uzení při teplotách kolem 70st j, kdy se udí tak ten 1 den (10 hod) je výsledek úplně jiný než uzení při nižších teplotách, kdy udím 2 dny. Při té vyšší teplotě je maso tak napůl uzené napůl pečené a tak trochu se rozsýpá, chuť je skvělá.... celý příspěvek > |  | Komfort sečení, 10.10.2007 Rozdíl komfortu podle rukojeti nedokážu posoudit, protože mám jeden konkrétní křovinořez a tam rukojeť nemohu měnit, ale je velký rozdíl v komfortu sečení mezi strunou a kotoučem. Kotouč je mnohem komfortnější, mnohem lépe to s ním odsýpá. |  | Ryngle - Je nutný řez u nyní zasazené ryngle?, 10.10.2007 Když sadím stromky na podzim, tak je taky vždycky ostříhám, si říkám, že pak na to na jaře můžu zapomenout, a lepší na podzim než vůbec. |  | Modřín převislý - opadané jehličky, 10.10.2007 Určitě, se najde někdo komu roste. My jsme dostali kroucený modřín asi řed dvěma nebo třemi lety, tehdy byl tak půlmetrový, dnes už má dva metry.
Péče o něj nebyla žádná, máme půlhektarovou zahradu, na kterou jsme vysadlili stovky stromků, a není v... celý příspěvek > |  | Grilování - uzení, 10.10.2007 Sice nejsem ten co tu ukazoval fotky své udírny, ale mám něco podobného. Trochu nechápu proč dáváte mokré špalky, nebojíte se, že se vám maso při uzení zapaří? Na udírně nemám teploměr, ale myslím, že při uzení nepřekračuji teplotu tak 60-70... celý příspěvek > |  | Zámková dlažba a plevel, 3.10.2007 Nám při pokládce dlažby radili, ať pod ni dáme silnou vrstvu štěrku, tak jsme dali 20cm hrubého a na to 10 cm jemného, a opravdu, ani po dvou letech dlažbou nic neprorůstá. |  |
|  | Krásná neznámá, 26.9.2007 Děkuji moc. Myslíte, že by to rostlo i tady? |  | Elektrická rotační sekačka s mulčováním, 26.9.2007 Obavy z náročné údržby motorové sekačky jsou liché, mám motorovou sekečku asi pět let, jediná údržba, kterou na ní provádím je, že na jaře vyměním olej a propláchnu vzduchový filtr. A skladování paliva? Pětilitrový kanystřík stojí vedle sekačky,... celý příspěvek > |  | Krásná neznámá, 25.9.2007  Dobrý den,byla jsem na dovolené v Asii a doslova jako plevel všude rostly stromy s těmito nádhernými kvítky.Viděla jsem i růžovou odrůru. Nádherně voní, řekla bych jako jasmín. Výška stromu - nejvíc 3 metry.Kvítky rostou většinou na konci větve ve... celý příspěvek > |  | jak sázet česnek, 24.9.2007 Ono to může být spíš naopak, česnek určený k setí může být namořen proti plísním, a proto by se neměl jíst. |  | Kočky - aha, lidská blbost je nesmrtelná, 26.7.2007 No vidím, že opravdu nesmrtelná je. Protože inteligentního člověka toto opravdu nenapadne. To může napadnout fakt jenom někoho s IQ tykve. |  |
 |
|
|
|