|
Příspěvky uživatele - 153.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
oresak odpuzuje blesky?, 8.11.2007 To s tím bleskem je samozřejmě pěkná blbost, ale kdyby to platilo, tak nevím jestli je to pro nás dobré nebo ne. Máme totiž velký ořešák přímo u domu, tak pět metrů. A teď nevím jestli to, že ten strom odpuzuje blesky znamená, že je odpuzuje v... celý příspěvek > |  | množení ořešáku, 8.11.2007 Mám na zahradě několik asi pětiletých semenáčů ořechů ze dvou různých stromů, jeden je papírák a druhý má ořechy hodně tvrdé, a zatím jsem na nich neměl ani jeden ořech. |  |
|  | Proč je nutná výsadba ovocných stromků po roubovací?, 7.11.2007 No jo, tu předchozí reakci mi poradil můj přítel brouk Pytlík, že já jsem ho zase poslechl! |  | Proč je nutná výsadba ovocných stromků po roubovací?, 7.11.2007 A kdy by to asi štěpoval pod zemí? Trpaslíci? |  | Co do kombinace s levandulí - nejlépe žlutě kvetoucího?, 7.11.2007 A co mochna křovitá? Jestli má být v kombinaci s levandulí, tak by se měla sříhat hodně nakrátko, pak by asi bylo vhodné ji vysadit hodně nahusto, tak po 25 cm. |  | Broskvoň vedle domu, 5.11.2007 Já bych řekl, že desetiletá broskvoň už má konečnou velikost, že ta už se nezvětší. A jestli vám doteď dům nezbořila, tak to neudělá ani v budoucnu. |  | Kdy a kolikrát stříhat?, 1.11.2007 Váš dotaz je moc obecný, ale zkusím.
Túje - těch pár mám, ale já je taky nestříhám, protože je nechávám volně růst, ale mám dojem, že o tújích je tu jinde příspěvků plno.
Smrky - těch taky pár mám a nemám v ůmyslu je stříhat. Podle mne se smrk do... celý příspěvek > |  | přesadit nebo pokácet, 1.11.2007 Přesadit, já jsem před lety přesazoval asi stejně staré švestky a pěkně se ujaly, ale dost jsem je ořezal, nechal jsem jen hlavní větve a i ty jsem pokrátil tak na půl metru, ale hned první rok hodně obrašily. |  | Do ddy lze ještě na podzim založit trávník?, 1.11.2007 Těžko říct, jestli jste na to nažhavení, tak sejte, asi až tak nic nepokazíte, ale výsledek bude nejspíš tak stejný jako když vysejete někdy během března či začátkem dubna.
Asi vám to ještě letos vzejde, ale než vyleze tak máte tak 2 týdny a... celý příspěvek > |  | Ochrana stromků v zimě před okusem zvěří, 29.10.2007 Musím se opravit je to AVERSOL. |  |
|  | Japonská zahrada na západo-jihočeské chalupě, 26.10.2007 Já myslím, že japonská zahrada vznikla v Japonsku, kde je mnoho lidí a málo půdy, že byla zakládána na malém prostoru mezi domy. Kamením byla vysypána zřejmě proto, že ve stínu mezi budovami toho moc nerostlo a navíc při častém pobytu na malé ploše... celý příspěvek > |  | Japonská zahrada na západo-jihočeské chalupě, 26.10.2007 Jestli se něco někam hodí, to je takové subjektivní, když se mi něco libí, tak si myslím, že se to hodí, a když ne, tak můžu tvrdit, že se to nehodí. Píšete, že máte pozemek 2000 m2, takže asi nebude japonská zahrada na celé ploše, zřejmě by zabrala... celý příspěvek > |  | škumpa, 25.10.2007 Nikoli RUS, ale RHUS, asi to máte v hlavě s těma rusama nějaké popletené. Název je latinský, a bůhví co v latině znamená, ale pochybuji že to nějak souvisí s Rusy jako s národem.
Navíc je původem, tuším snad z USA, takže jestli se rozlézá, tak se... celý příspěvek > |  | Lze upravovat živý plot z lísek?, 23.10.2007 Já mám v plotě taky lísky, zdají se mi celkem dobré, ale to bude tím, že mi nezáleží na velikosti plotu a tak ho nestříhám. S lískami je v plotu ten problém, že se nevětví, že rostou dlouhé rovné nerozvětvené pruty. Takže pokud ho nestříhate vypadá... celý příspěvek > |  | zátiší, 23.10.2007 Jestli máte tu zahradu tak velkou, jak píšete, tak můžete vysaďit lípu, břízu, javor, ořech a i něco dalšího co vás napadne a tu lavičku si pak můžete stěhovat a vyzkoušet pod kterým stromem se bude sedět nejlíp. :-)) |  |
 |
|
|
|