|
Příspěvky uživatele - 153.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak bojovat s rejskem obecným?, 7.2.2008 Viděla jste to zvířátko? Já mám na zahradě taky plno děr, cestiček (ty vznikají hlavně v zimě pod sněhem), ale nikdy mně nenapadlo přisuzovat je rejskům. Já jsem vždycky myslel, že to dělají "myši". |  | jakými rostlinami zpevnit svah, 7.2.2008 Možná by to rychle zpevnila tráva, tráva vzejde za pár týdnů, rozroste se během měsíců. Rozrůstání keřů trvá minimálně 2-3 roky. |  |
|  | Proč krtek neryje?, 6.2.2008 No, ono je to vážný problém. Přírodní rezervaci jsem si zřídil, protože jsem doufal, že se mi tam nastěhuje rozličná divá zvěř. A teď vidím, že ta divoká zvěř žije mimo rezervaci v kulturní krajině a divočině se vyhýbá. A já nevím proč, to je... celý příspěvek > |  | Proč krtek neryje?, 6.2.2008 Ta moje louka i "rezervace" jsou na rovině na stejné půdě, liší se jen tím, že část se seká a část ne. Ta sekaná část se nehnojí, nekypří, jen tráva posekáná rotační sekačkou zůstává na místě. |  | jakými rostlinami zpevnit svah, 6.2.2008 Dobře a okamžitě by to zpevnily travní drny. |  | Proč krtek neryje?, 5.2.2008 Před několika lety jsem část zahrady o velikosti asi 200 m2 prohlásil za Přírodní rezervaci. Projevuje se to tím, že jsem na části louky přestal sekat trávu. Nyní je na části, kde sekám trávu plno krtinců a to i v úplné blízkosti... celý příspěvek > |  | jaké stromky ke zdi, 31.1.2008 Myslím, že tazatel nechtěl ke zdi sadit žádné duby, ale nějaké ovocné stromky do stěny, snad jen zákrsky. A ty mají kořeny takové, že o nich ani nemá smysl mluvit. |  | výsatba tůjí, 31.1.2008 Zeravy jsou často používány, protože budí dojem soukromí, toho, že na vás není vidět. Fakt je ale to, že stejný účel splní i každý listnatý opadavý keř, protože v době, kdy keře nemají listí málokdo vysedává venku na zahradě. |  | Jaký koupit křovinořez?, 29.1.2008 Já si ty názvy pletu, takže asi sekám spíš tu křídlatku. |  | Jaký koupit křovinořez?, 29.1.2008 Ja teda sekám opravdu jen tu zahrádku, nejtlustší co sekám je šípatka kolem cesty. Nedovedu posoudit co se stane, když špička narazí na nějaký kmínek nebo větev a neurazí jí. Pak to možná sklouzne ke středu trojzubu, a co to pak udělá to asi vy víte... celý příspěvek > |  |
|  | Jakou odrudu třešně na slivovici?, 29.1.2008 Jen tak ze zvědavosti, kdy u vás dozravají třešně, když jste tak dost vysoko (650 m)?
Já vám teda nic neporadím, sice mám několik třešní, ale nevím, co je to za odrůdy a ani z nich nic nepálím. |  | Jaký koupit křovinořez?, 29.1.2008 Myslím, že opravdu seče jen špička, než se k trávě dostane středová část kotouče ,tak je tráva useknuta špičkou. Pokud jsou otáčky kotouče jen 1000 ot/min, pak při průměru kotouče 30 cm, je obvodová rychlost cca 15 m/s. Nevím jaké jsou... celý příspěvek > |  | Jakou odrudu třešně na slivovici?, 29.1.2008 Vy chcete fakt těžkou radu, to snad ani nejde vypálit z třešní slivovici, z třešní se obvykle pálí třešňovice. |  | Pořiďte kočičáky, nebo jim podstrojujte, 28.1.2008 On ten krtek asi často vylézá na povrch, jen letos jsem před naší fenkou bígla zachránil 4 krtky, které polapila na povrchu. To, že jsem krtky zachránil je pěkná blbost, ale nějak se nemůžu dívat na to, jak pes morduje krtka. |  | množení lísky, 28.1.2008 Zkoušel jsem lísku řízkovat z větviček mnohokrát, ale nikdy se mi to nepovedlo. Líska se dobře ujímá z výhonů, které raší pod lískou a kolem ní, ale musí na tom výhonu být aspoň kousek kořene, jinak to podle mých zkušeností nejde.
A kdy?... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|