Příspěvky uživatele - 153.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
kdy ostrihat nektarinku?, 14.3.2008
Nový stromek, se stříhá proto, že při přesazování přijde o většinu kořenů, a ten zbytek kořenů co tam zůstane není schopný dobře vyživit celý původní stromek.
Tuje Smaragd, 13.3.2008
Mám taky  tůje v sousedství pole, které taky hnojí a stříkají bůhvíčím, ale zdá se, ře to tújím nijak nevadí.
Výška vzrostlých třešní, 13.3.2008
Pokud chcete co nejvyšší třešeň pořiďte si ptáčnici, ty bývají mnohem větší než šlechtěné třešně. U nás na kraji lesa rostou ptáčnice určitě vyšší než 15 m. Staré šlechtěné třešně na zahradě určitě nejsou vyšší než 10 m.
Starý živý plot z pámelníku - co s ním?, 13.3.2008
Když starý pámelník teď u země ořežete, budete mít na podzim nový plot z pámelníku vysoký možna i 1,5 m.
Mochyně peruánská, 11.3.2008
Léta jsem míval mochyni na jednom místě, kde se tam vzala to už si nepamatuji, ale na tom místě vyrůstalo každoročně po mnoho let  několik rostlin. Bohužel nevím jestli to bylo tím, že je trvalka nebo se tam opakovaně vysemeňovala. O plody... celý příspěvek >
udírna, 11.3.2008
Já považuji za nejlepší dřevěnou udírnu, protože nedrží teplo, a tak tam nejlíp dochází k  uzení studeným kouřem. Zdi zděné udírny se vyhřejí a pak sálají teplo, takže udírna pak trochu připéká. Výsledky jsou samozřejmě výborné z jakékoli... celý příspěvek >
jak zamezit dalšímu růstu vrby?, 11.3.2008
Ty chemické přípravky vrbu zahubí, ale kořeny či pařezy stejně zůstanou v zemi, takže jestli zůstanou pařezy většího průměru stejně si užijete s jejich odstraňováním.
krokusy, 7.3.2008
Těžko říct, jestli jim ta tráva vadí nebo nevadí, já je mám v trávě už roky. Chce to po odkvětu nechat lístky tzv. zatáhnout, takže nesekat tam trávu hned po odkvětu, ale nechat to pak  pár týdnů  v klidu bez sekání.
smrk jako živý plot, 7.3.2008
No, nechci vám do toho kecat, protože tomu nerozumím, ale moje zkušenost s přistřihováním smrčků, je trochu jiná. Když chci stříhat, tak stříhám jen ty konce co zrovna přirůstají a to hned z jara dokud úplně nezdřevnatí. Jak to zdřevnatí a ustřihne... celý příspěvek >
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 5.3.2008
Nemohu souhlasit s tím, že "doba nápadů, jak vyrobit udírnu ze sudu na asfalt a jak upravit nádobu na asfalt ze staré udírny",  je nadobro pryč. Proč by byla? Když se někdo zabaví tím, že takové věci dělá, tak proč by je nedělal?
rucni nuzky Bahco, 4.3.2008
Můj otec koupil zahradnické nůžky někdy před rokem 1970, používá je dodnes. Jsou dvoubřité kovové. Já jsem měl nejprve několik různých nůžek, které mi obvykle vydržely pár let. Někdy koncem devadesátých let  minulého století jsem ty samé... celý příspěvek >
meruňky z Francie, 4.3.2008
Moje zkušenost s meruňkami je podobná, jak píše pan Vysloužil, když je mrazík tak mohou zmrznout jak květy, tak zárodky plodů, takže by spíš pomohlo pozdější kvetení, než to, že strom kvete postupně delší dobu.
Buxus, 4.3.2008
Bal u tříletého zimostrázu  bude mít velikost květináče střední velikosti, takže na to usnutí po akci se asi nedá moc spoléhat, to by ty svaly musely být opravdu hodně ochablé.
Vypalování trávy, 27.2.2008
Já jsem se třeba při tomto plácání něco dověděl a něco se mi ujasnilo a ještě jsem se pobavil, takže pro mne to bylo přínosem.
Vypalování trávy, 27.2.2008
Já myslím, že rostliny energii z kompostu nevyužívají přímo. Energii z kompostu využijí houby, bakterie, nějací jiní živočichové. Teprve až oni ten kompost rozloží na anorganické látky, tak využijí tyto anorganické látky rostliny, avšak nikoli jako... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika