Příspěvky uživatele - 153.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
voda ve studni páchne, 1.4.2008
Kdysi býval přímo na nádobě, ve které je savo, popis s příslušnou koncentrací pro desinfekci studní. Kolik to bylo si nepamatuji, mám dojem, že to bylo několik ml (5-10) na 1000 l vody. Samotná desinfekce sama nestačí, je nutno studnu i... celý příspěvek >
Problém s tůjemi, 28.3.2008
Na té učtence je to trochu zavádějící, to je jako by tam napsali smrk BOROVICE, ale to máte jedno. Prostě máte cypřišky, mě se taky zdají zajímavější tou barvou než tůje. Latinsky thuja je česky zerav. Latinsky chamaecyparis je česky... celý příspěvek >
Rozumím, jsou to cypřišky. Ty se ujímají tak nějak hůř. Na vašem místě bych hodně zaléval.
Tůje vždycky na zimu změní barvu, tak trochu zhnědnou či zešednou a na jaře se zase zazelenají, teda aspoň naše to tak dělají. Zalévání... není žádný důvod přestat zalévat při prvním mrazíku. Ještě otázka. Máte to opravdu tůje? Jestli jsou to... celý příspěvek >
Rybníček nebo žabinec?, 27.3.2008
Předpokládám, že hladina v takovém rybníčku odpovídá hladině spodní vody, takže to nezávisí na velikosti. Spíš větší plocha způsobí větší odpar a to by mohlo snížit hladinu spodní vody.
Rybníček nebo žabinec?, 27.3.2008
Kdysi jsem měl podobný plán, vypozoroval jsem na zahradě takové vlhčí místo a chtěl jsem si tam udělat nějaký rybníček. Předtím než jsem začal budovat rybníček, jsem si tam udělal takovou sondu, prostě jámu, jestli se mi naplní vodou. Jáma se mi... celý příspěvek >
Zahradní domek - postavit nebo koupit hotový, 25.3.2008
Vápno a cement z bouračky? To je zajímavé, to by mne zajímalo jak se vybíra cement z betonu a vápno z malty.
Výška vzrostlých třešní, 21.3.2008
Třešně z ptáčnice mi chutnají, ale musí být už takové přezrálé, pak jsou dobré.
sladká tekutina ze spodu kytek, 21.3.2008
Jeden přítel včelař říká, že med je trus od mšic, který včely spolknou a pak slušně řečeno vydáví.
Výška vzrostlých třešní, 21.3.2008
No já taky nevím, jestli je to dobrá rada, ale čistě náhodou jsem si ptáčnici vysadil před cca 3 lety, bohužel mi ji loni zlikvidovali hryzci, tak jsem na podzim vysadil novou. A proč sadím ptáčnici? No mám dost prostoru a když sadím i takové... celý příspěvek >
Jaký úzký živý plot?, 18.3.2008
Popínavky, třeba fazole, udělají neprůhlednost už prvým rokem, ovšem ta neprůhlednost může být dosažena třeba až v červenci či srpnu. Loubinec, ten by to mohl zneprůhlednit tak třetím rokem. Keře, při té výšce tak za 5 let či později, pokud... celý příspěvek >
cibuloviny - a co po nich?, 17.3.2008
Máme vedle sebe, částečně i promíchaně vysázeny sněženky, narcisy a pivoňky.  V současné době sněženky dokvétají, narcisy se chystají na květ a pivoňky ještě nevylezly, ty vyrostou až odkvetou narcisy. Protože pivoňky jsou hodně velké zakryjí až... celý příspěvek >
kroucená vrba, 17.3.2008
Mít metr vysoký kmínek není žádný problém, prostě když níž vyroste větvička tak ji hned odstřihněte. Problém spíš bude s tím krouceným kmenem, tak se málokdy chce kroutit, kroucených vrb mám několik a ani jedné se kmen nekroutí. Pro kroucený... celý příspěvek >
Zalévání rybízu a angreštu, 14.3.2008
Musím se ale přiznat, že navdory té mé předchozí radě, rybíz ani angrešt nezalévám.
Zalévání rybízu a angreštu, 14.3.2008
Každý den večer jednu konev ke každému stromku či keři, tím nic nezkazíte.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika