Příspěvky uživatele - 153.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
A neplavou a neplavou, 23.4.2008
Kočkám sem tam pohodíme nějaké zbytky z ryb (hlavně hlavy), sežerou všechno,  někdy nesežerou skřele z větších ryb.
nej živý plot, 23.4.2008
Dobrý a hezký živý plot by byl z keřů a stromů co mají dobré plody. Nasadit tam mirabelky, keřové rybízy, plané trnky, kousek kordonu jabloní, kousek konstrukce s hrozny, sadové a plané růže, rakytník, maliny, ostružiny... Pak si budete v létě... celý příspěvek >
Hledám keř, 23.4.2008
Planá slivoň trnka.
Lze prostokořené saz. habru sázet nyní?, 22.4.2008
Cena bude výhodná, protože končí sezona vhodná pro výsadbu. Minulý týden jsem sadil třešně mnohem větší než ty vaše habry, už byly i narašené a nemám žádnou obavu, že by se neujaly. Stejně tak bych se nebál vysadit habry, ještě k tomu takové maličké.... celý příspěvek >
živý plot - buk nebo habr?, 22.4.2008
Habr i buk srnám chutnají.
Převodovka ke grilu, 22.4.2008
V Bulharsku, zaostalé to zemi, kde dosud zřejmě nepronikla mechanizace jsem viděl zajímavý způsob grilování. Těsně u cihlové zdi byl rozdělaný oheň, asi metr od zdi, mimo plameny ohně byl stojan, na kterém se opékala ovce nebo koza, jako rožeň byl... celý příspěvek >
Odstranění pařezu, 22.4.2008
Jestli jste ten pařez nechala dost vysoký, tak na něj mužete postavit sádrového trpaslíka, má z pařezu lepší výhled jak země.
Jitrocel kopinatý, 22.4.2008
Mno, už aby to bylo... Fandím všem bylinkářům...
Je to vynikající bylina na nachlazení. Lahvička v lékárně 50 ml stojí až 100 Kč.
Určitě bych ho chtěla zkusit z listů... a propóó Výstavní v Ostravě? To jste mně normálně dostal. Jitrocel normálně výdávám, ale je ho vždy poskromnu..a na velkou láhev je ho potřeba hooooddddněěěěě... Chci se pustit i do pampeliškového medu a... celý příspěvek >
Sirup chcete dělat z listů nebo ze semínek? Pokud z listů, tak jitrocel kopinatý najdete na každé louce i trávníku i ve městě, nejspíš ho bude plno i v trávníku kolem Výstávní ulice Ostravě.
Dobrý den, je nějaká šance někde sehnat semínka jitrocelu kopinatého? Chtěla bych z toho vytvořit sirup.
Jarní kůra k pročištění krve, 22.4.2008
Odvar z kopřiv? A to fakt někdo požívá? Brr! Jediné pro mne smysluplné použítí kopřiv jsem vídával jako dítě u svých babiček. Kopřivy nasekaly, přidaly šrot, a pak s tím něco krmily, nevím už co, ale mám dojem, že kačeny. Taková pečená kachna... celý příspěvek >
Zahrada je hra, 18.4.2008
Včera 17.4. ukazovali v televizi na ČT1 v pořadu "Zahrada je hra", jak se mají stříhat hrozny. Nějak mi není jasné, jestli to ta televize vysílala pro diváky nebo pro sebe, aby něco vysílali. Pro ty co ví, jak se stříhá víno, to... celý příspěvek >
Motorová sekačka Al-ko BR520 Silver, 18.4.2008
Vážený pane, ve druhém slově vašeho příspěvku, které zní "výsledk", jste možná chtěl napsat původně "výsledky", nevím, proč jste tak neučinil. Možná jste si nebyl jistý, zdá tam má být i nebo y, tak jste tam radši nenapsal nic, ale to... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika