Příspěvky uživatele - 153.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
bambus - český, 28.5.2008
Ne, že bych si myslel, že křídlatka je skvělá rostlina. Ale jsou s ní i pozitivní zkušenosti,  známí si ji vysadili místo živého plotu podél cesty a plní úlohu neprůhledného živého plotu skvěle. Z rozrůstáním nemají problémy, kolem je... celý příspěvek >
Kovový držák na truhlíky, 28.5.2008
Dobrý den, mám na balkóně (zatím na zemi) 2 lebišovy truhlíky se surfiniemi. Plánuji je pověsit na balkoń, jehož horní hrana není kulatá tyč, ale plochá železný pás. Mám 2 problémy: - Bojím se koupit obyčejný plastový držák, protože lebišův... celý příspěvek >
Moucha, 22.5.2008
Zkuste jí přepočítat nožičky. Když jich bude 8 bude to pavouk, když 6 může to být hmyz, ale taky pavouk, co mu někdo utrhl 2 nožičky. A když 4 tak to může být třeba savec nebo plaz. A když 2 tak to může být pták.
jezírko ve sklepě?, 21.5.2008
Nějaké rybky, kterým stačí studená voda, by byly lepší než rostliny, protože nepotřebují světlo. A krmení by taky nemusel být problém, ryby jako studenokrevní živočichové nepotřebují krmit každý den.
mravenci na růži, 19.5.2008
Pokud mravenci na růži nenosí mšice, tak si s nimi nemusíte lámat hlavu. Myslím, že mravenci růže nežerou, spíš na ní mohou sežrat nějaký hmyz, třeba housenku, která by mohla růži ožírat. 
škůdci - přehled, 14.5.2008
Dobrý den, věděl by někdo o nějakých stránkách, kde je možné se dozvědět více o různých škůdcích? Kdyby je bylo možno někde identifikovat i podle fotek bylo by to skvělé. Začíná mi totiž něco lozit po surfiniích a já nemám ani ponětí, jestli mám... celý příspěvek >
divné věci na tůjích, 2.5.2008
Podstatný rozdíl je ve tvaru. Jalovec chvojka klášterská je keř, roste spíše hodně do šířky, do výšky tak maximálně 3 metry a stejně tak i do šířky. Zerav je štíhlý strom, ovšem když se to stříhá, tak výsledek může vypadat podobně.
Jílovitá půda, 30.4.2008
Spíš to bude tak, že původní je ten jíl. A na něm je vrstva úrodné půdy, která vznikla z toho jílu. My to máme podobně, nahoře je vrstva celkem dobré půdy (tak na jeden dva rýče) a pod tím snad několik metrů jílu. Ten jílovitý základ má zase tu... celý příspěvek >
sufinie, 30.4.2008
Tento rok jsem také zkusila pěstování ze semen a opravdu to není tak složité, jak je mezi lidmi zažité. Mám krásné silné rostliny, které jdou už na květ a mám z nich obrovskou radost. Chtěla jsem se ovšem zeptat. Někde jsem četla, že se mají... celý příspěvek >
Motorový olej - sekačka s pojezdem, 30.4.2008
Samozřejmě, že sekám furt na zajíce. Ale ta možnost snížit otáčky tu je. A k čemu to slouží? Nevím. Snad kdyby se sekáči zdálo, že sekačka jezdí moc rychle.
přesazení stromku z lesa, 30.4.2008
Se připojuji, po dvou letech už strom těžko uschne pro poškození kořenů. Spíš to bývá tak, že po přesazení může strom i několik let jen tak přežívat a nepřirůstat, a až po několika letech zregeneruje tak, že začne přirůstat. Tomu se dá předejít tím,... celý příspěvek >
Motorový olej - sekačka s pojezdem, 30.4.2008
Naše sekačka plynule mění otáčky motoru mezi pozicemi želva - zajíc.
Selektivní herbicidy, 30.4.2008
Taky bych řekl, že svízel, zlikvidujete v trávníku sečením. U nás taky sem tam roste, ale jen tam, kde nezajede sekačka, někde u plotu nebo v nějakých kytkách. Taky jsem vypozoroval, že když někde nechám růst vysokou trávu, tak to spolehlivě... celý příspěvek >
Ochrana Buxusu před sněhem, 29.4.2008
Když napadne sníh tak s metlou obejdu zahradu a se stromků, které by se mohly polámat, sníh ometu.
Pampelišky, jetel, houby, 29.4.2008
Naše morče naz trávníku miluje hlavně ty pampelišky, trávu moc nemusí.  To prostě závisí na úhlu pohledu.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika