Příspěvky uživatele - 153.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tavola kalinolistá, 4.8.2008
Máme tavolu kalinolistou ve žluté a červené formě. Ta žlutá se během několika let sama zahustila i bez stříhání do koule o průměru asi 2 m. Spíš než bych stříhal jednotlivé větve teď po letech keře omlazuji tak, že vystřihuji některé celé větve až u... celý příspěvek >
Kdoulovec, 4.8.2008
Mohlo by to být tím, že byly přesazovány v červenci, to je jeden z nejhorších měsíců na přesazování. I když byly tzv. kontejnerované, nikdy nevíte kdy byly do toho květináče přesazeny.
Banánovník - může ven?, 4.8.2008
Manželka mi na jaře koupila nějaký banánovník, údajně mrazuvzdorný, který by za jistých podmínek mohl zůstat u nás venku i přes zimu. V červnu jdem ho dal ven, ale kytka nějak neprospívá, listy nevypadají moc zdravě, a ani nic nepřirůstá. Takže ho... celý příspěvek >
renovace trávníku, 1.8.2008
Glyfosfát (roundup) se snad používá i v zemědělství, kde se s ním stříkají před dozráváním někdy snad nějaké bobovité (řepka, fazole?), má omezit růst nati a tím urychlit dozrávání plodů.
Propojení barelů na vodu, 31.7.2008
Tím vrchem to máte jednodušší, nemusíte nic řezat. Ta hadice musí ovšem v obou nádržích dosahovat na dno a musíte ji předem naplnit vodou.
Mám taky koťata, 29.7.2008
Psi a kočky se nevylučují, máme taky dva psi. A k tomu i kočky. A když jsou na jednom dvorku tak se psi neodváží ty kočky zakousnout, i když jsou ti naši psi pěkné bestie, už mají na svědomí několik slepic a ovci, tak naše kočky nějak tolerují.
udírna na zahradě, 29.7.2008
Můj děda míval roubenou udírnu o velikosti 3 x 2m, kde pod strop zavěšoval maso a dole na zemi dělal oheň, topil tam obřími tlustými špalky, tak že tam najednou hořel či spíše doutnal jen jeden špalek, pak v té místnosti nebyla moc vysoká teplota,... celý příspěvek >
povinnosti vlastníků pozemků, 28.7.2008
Mám kus louky, na který vysazuji stromy (lípy, javory, břízy, smrky...), ktreré mi okusují srnci, zajíci, králíci.  Zjistli jsem, že když tam neposekám trávu tak ty chlupaté potvory ty stromky tak lehce nenajdou, na posekané louce jsou hned... celý příspěvek >
název stromu, 24.7.2008
Katalpa?
Nevychovaný ořešák, 24.7.2008
Já bych jej nechal ať se vychová sám.
aloe vera, 22.7.2008
Já jsem svou aloe vera zasadil do hlíny, kterou jsem nabral na zahradě z krtince, čili hlína nic moc. Nikdy jsem ji nehnojil a prospívá taky dobře. Už jsem ji několikrát přesazoval, a vždycky jsem na to bral jen tu špatnou hlínu z krtinců. Ani jsem... celý příspěvek >
Břečťan, 22.7.2008
Nastříhejte si kousky břečťanu 20-30 cm, zahrabte do země, aby vykukovalo 10 cm. Občas zalejte. Když budete zalévat lze kdykoli, když nebude zalévat tak na podzim nebo na jaře.
Jílové jezírko, 21.7.2008
Mám na zahradě zapuštěnou skruž po předchozích majitelích, skruž má metr v průměru i na výšku, takže tvoří metr hlubokou jámu, protože máme všude jílovitou půdu tvoří dno jílovitá půda. Ve skruži se drží napršená voda a nevypadá to že by vsakovala.... celý příspěvek >
Co to je za stromek?, 21.7.2008
Ten břečťan to nebude, ta forma břečťanu, co kvete, nemá vůbec vykrojené listy, má je takového podobného tvaru jako buk. Teda aspoň si myslím.
Co to je za stromek?, 18.7.2008 Obsahuje fotku
Tak pro nedovtipné jsem obrázek ukradl a přikládám.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika