|
Který z křovinořezů Solo, 3.8.2008 Názor na zhoršenou kvalitu výrobků firmy SOLO jsem již také slyšel v tom smyslu, že SOLO již není to, co kdysi bývalo. Snad se zde ozve někdo, kdo se k tomu vyjádří svojí osobní zkušeností, a to ať už kladnou, či... celý příspěvek > |
 |
Který z křovinořezů Solo, 1.8.2008 Za problematický křovinořez (záměrně neuvádím značku) mě prodejce v rámci záruky umožní si vybrat křovinořez jiný. Zvažuji farmářské křovinořezy SOLO buď typ SOLO 154 SB s motorem SOLO, nebo SOLO 148 B s motorem Kawasaki. Má někdo z čitatelů tohoto... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Fleky na listech jahod, 24.7.2008 Ano, já který jsem se na to na tomto fóru ptal, jsem poslal ještě dotaz do Sempry Turnov, odkud jsem měl sadbu a skutečně potvrdili, že se jedná o houbovou chorobu - bílou skvrnitost listů. Listy se mají ostříhat (posekat) spálit a doporučili mi... celý příspěvek > |
 |
Fleky na listech jahod, 21.7.2008  Na listech loni zasazených sazenicích jahod se mě letos objevily postupně se zvětšující červenohnědé skrvny, které vedou k usychání listů. Prosím o radu, co je to za chorobu a jak se proti ní... celý příspěvek > |
 |
Marunaka - hlava, 10.5.2008  V příloze posílám snímky vyreklamované hlavy na Marunaka z Garlandu. Je rozhodně lépe konstruovaná než ta italská. Po vibracích není ani památky. mail. |
 |
Marunaka - hlava, 1.5.2008 V loňském roce po opakovaných negativních zkušenostech s upevněním a vystředěním italské strunové hlavy dodané k Marunace TH 48DX PRO jsem založil toto vlákno, abych se podělil o své zkušenosti při reklamaci hlavy jak u prodejce, tak i u distributora... celý příspěvek > |
 |
krovinorez Solo 142, 31.3.2008 Já osobně zkušenosti nemám, ale když jsem loni sbíral zkušenosti a poznatky jiných ať už uživatelů nebo servismanů před koupí nového křovinořezu, občas jsem slyšel názor, že Solo již není to, co kdysi bývalo. Co bylo hodnoceno kladně, bylo... celý příspěvek > |
 |
Marunaka - hlava, 15.3.2008 Ano, i já jsem se v rámci záruky dočkal od Garlandu nové strunové hlavy. Vypadá, že je asi originál "Made in Japan" a už na první pohled je to o něčem jiném, než byly ty dvě předchozí Italské, které jsem dostal před tím a které nešly vystředit.... celý příspěvek > |
 |
Kultivátor MS 06.1 - Mountfield, 2.3.2008 Dobrý den,
vlastním cca 9-10 let kultivátor MS 07 (ještě se starším SV typem motoru), k tomu vozík, obracecí pluh a jednobubnovou sekačku. Předloni jsem dokoupil i sněhovou radlici, kterou jsem z důvodů absence sněhu použil zatím jen jednou. S ničím... celý příspěvek > |
 |
Technická specifikace k malotraktoru Husqvarna LT 960, 4.2.2008 Dobrý den,
chtěl bych návštěvníky tohto fóra poprosit, zda z nich někdo nemá technickou specifikaci k zahradnímu malotraktoru typ HUSQVARNA LT 960-12,5. Jedná se o dosti starý typ zahradního žacího traktoru z roku 1990. Pokud byste někdo... celý příspěvek > |
 |
|
 |
jednobubnová sekačka na mountfielda, 14.11.2007 Podívejte se zpět na příspěvek "bubnová sekačka na kultivátor Mountfield". |
 |
bubnová sekačka na kultivátor moundfield, 30.10.2007 Mám asi tak 3-4 roky starou vlastní zkušenost s jednobubnovu rotační sekačkou SR-1-01 poháněnou strojem MS 07, která - je-li posazena na stroj bez dalších úprav - seče dosti bídně, spíše trávu "žužlá". Problém je v tom, že nejsou sladěny otáčky... celý příspěvek > |
 |
Marunaka - hlava, 23.10.2007 Problémy se strunovými hlavami na MARUNAKU (např. typ TH 48DX PRO) upevňovanými k úhlovému převodu šroubem (tedy nikoliv matkou)! bohužel pokračují a Garland je nebyl schopen za celé léto vyřešit!!! Těm, kteří měli s tímto typem hlav upevňovaných... celý příspěvek > |
 |