Příspěvky uživatele - 30.9

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rostliny pro zmirneni kyselosti pudy, 14.5.2010
dekuji za vase prispevky. Co mam, je louka, dve zdrave ruce, cas a odhodlani, co nemam, jsou penize a pro provapneni a zaoravani bych potreboval statisice. Rad bych vyuzil prirozenych prirodnich procesu. Tedy, pokud louku necham ladem, budu kosit... celý příspěvek >
Rostliny pro zmirneni kyselosti pudy, 13.5.2010
Dobry den, je mozne vysetim vhodnych rostlin, travin zmirnit kyselost pudy?  Muze kyselost pudy zmirnit ponechani pudy ladem ci jiny proces? Kde najit informace o vlivu roslit na pudu? Mam louku se silne kyselou pudou. Rad bych pestoval... celý příspěvek >
Sekačka Hecht, 20.3.2010
nemá někdo zkušenosti se sekačkou hecht 548sw??? plochu zahrady mam asi 600m2
Roundap, 15.7.2009
Ale jak to zatravnit nějak inteligentně, když je tu samý bodlák, nějaké vikvovité rostliny, řepka, metrové starčeky, prostě hrůza, kterou sem navozily náklaďáky, když sem ukládaly suť ze staveb a skrývky z jiných parcel, navíc je to tu samý kámen a... celý příspěvek >
Roundap, 14.7.2009
Dobrý den, prosím o radu, zda mohu použít roundup na zlikvidování plevele, maliníků a rumištních rostlin na parcele kolem novostavby, když jsou zde i smrky a keře zlatice, které bych ráda zachovala, nemohu je tím poškodit, když budu stříkat trávu... celý příspěvek >
Pěstování orchideí, 26.1.2009
Přesadila jsem všechny rostliny jen do keramzitu protože mí v substrátu ač jsem ho moc nezalévala hnily kořeny je to chyba?
phaleonopsis, 26.1.2009
Dobrý den, co mám dělat, když mi zasychají kořeny i přesto, že pravidelně rostliny zalévám (1x týdně) i rosím(2x denně)?
Jiřinky zazimování, 12.9.2008
Prosím vás poraďte mi kdy se vyndávají jiřiny z půdy a co se snimi dělá.Děkuji moc mám je první rok jsem takovej začátečník se zahrádkou.Děkuji jana
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika