|
Příspěvky uživatele - 30.9
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rostliny pro zmirneni kyselosti pudy, 14.5.2010 dekuji za vase prispevky. Co mam, je louka, dve zdrave ruce, cas a odhodlani, co nemam, jsou penize a pro provapneni a zaoravani bych potreboval statisice. Rad bych vyuzil prirozenych prirodnich procesu.
Tedy, pokud louku necham ladem, budu kosit... celý příspěvek > |  | Rostliny pro zmirneni kyselosti pudy, 13.5.2010 Dobry den,
je mozne vysetim vhodnych rostlin, travin zmirnit kyselost pudy? Muze kyselost pudy zmirnit ponechani pudy ladem ci jiny proces? Kde najit informace o vlivu roslit na pudu?
Mam louku se silne kyselou pudou. Rad bych pestoval... celý příspěvek > |  |
|  | Sekačka Hecht, 20.3.2010 nemá někdo zkušenosti se sekačkou hecht 548sw??? plochu zahrady mam asi 600m2 |  | Roundap, 15.7.2009 Ale jak to zatravnit nějak inteligentně, když je tu samý bodlák, nějaké vikvovité rostliny, řepka, metrové starčeky, prostě hrůza, kterou sem navozily náklaďáky, když sem ukládaly suť ze staveb a skrývky z jiných parcel, navíc je to tu samý kámen a... celý příspěvek > |  | Roundap, 14.7.2009 Dobrý den, prosím o radu, zda mohu použít roundup na zlikvidování plevele, maliníků a rumištních rostlin na parcele kolem novostavby, když jsou zde i smrky a keře zlatice, které bych ráda zachovala, nemohu je tím poškodit, když budu stříkat trávu... celý příspěvek > |  | Pěstování orchideí, 26.1.2009 Přesadila jsem všechny rostliny jen do keramzitu protože mí v substrátu ač jsem ho moc nezalévala hnily kořeny je to chyba? |  | phaleonopsis, 26.1.2009 Dobrý den, co mám dělat, když mi zasychají kořeny i přesto, že pravidelně rostliny zalévám (1x týdně) i rosím(2x denně)? |  | Jiřinky zazimování, 12.9.2008 Prosím vás poraďte mi kdy se vyndávají jiřiny z půdy a co se snimi dělá.Děkuji moc mám je první rok jsem takovej začátečník se zahrádkou.Děkuji jana |  |
 |
|
|
|