Příspěvky uživatele - 151.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Obnova sadu, 10.9.2008
bydlím v beskydech cca450-470 m nad mořem.letos jsem měl první úrodu(dva roky starý stromek naštěpovaný na hruškovém semenáčí).plody byly menší než jsem očekával(mladý stromek),ale beze stopy strupovitosti nebo jiné vady na kráse. rosta
Obnova sadu, 10.9.2008
dobry den.radil bych jednoznačně williemsová čáslavka, williemsová červená.klidně i na semenáči.jsou výborné chuťi, aromatické a v podmínkách cca.450 m. nad m.netrpí strupovitosti, dozrávají tyden po letních prázdninách.zasadil jsem stromky před... celý příspěvek >
Jaký druh švestky na slivovici?, 3.9.2008
Co jsem četl různé recenze, tak odrudy TOPHIT a ČAČANSKÁ RODNÁ se mi jeví jako perspektívní.píšou že jsou aromatické.odruda TOPHIT vydrží po uzrání na stromě ještě dlouho a nepadá.ČAČANSKÁ RODNÁ má malou vzrůstnost a odruda TOPHITna ST.JULIEN A... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika