Příspěvky uživatele - 118.194

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kterou sekačku? Yard-man x Honda x Husquarna, 14.9.2007
Chtěl bych se touto cestou zeptat Verči, jako zakladatelky této diskuse, zda jí odpovědi stačí/pomohli, případně jak se daří její nově založenému trávníku.
Kterou sekačku? Yard-man x Honda x Husquarna, 6.9.2007
Osobně mám na svém trávníku 700 m2 praktickou zkušenost se sekačkami Honda 53cm a 41cm. Teoreticky to tak na první pohled nevypadá, ale z praktických důvodů jsem si nakonec koupil tu menší a napíši vám i proč. To, že je lehčí... celý příspěvek >
Výběr vyžínače nebo křovinořezu, 10.8.2007
Dekuji panu J.S. za reakci, je mi jasne, ze kvalitni vec neco vazi  a tato masinka opravdu nepatri mezi lehke, presto ma moje sympatie a dnes se snad rozhodnu jestli ji vezmu ci nikoliv. Jeste jsem ale na vazkach, protoze me kolegove presvedcuji... celý příspěvek >
Hecht Kendo C 34 M, 19.7.2006
Vloni jsem se také nechal zlákat výhodnou cenu tohoto modelu ale už bych to neudělal. Vždy po cca 1/2 hodině provozu se mi stroj nepodařilo znovu nastartovat a musel jsem do servisu. Vlastnil jsem ho cca 3 měsíce a z toho byl asi 2 a 1/2 měsíce v... celý příspěvek >
Amaryllis, 7.3.2006
Jenom doplním - tu malou cibuli nenechávat zatáhnout.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika